Tragedie mare  în Suceava. Un elev a murit chiar la banchetul de final de an. El s-a stins sub privirile colegilor, profesorilor, dar și a părintelui său care era cadru didactic. I s-a făcut rău dintr-o dată, iar medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat, însă ulterior i-au declarat decesul.

Citește si: Băiețelul de 5 ani care a căzut în râul Cugir a murit

Clipele șocante i-au îngrozit pe cei aflați în cadrul evenimentului. Toată lumea se distra, iar dintr-odată băiatului i s-a făcut rău și a murit.

Tânăr mort la banchetul de final de an

Era petrecere mare la un restaurant luxos din Suceava. O grupă de elevi sărbătoreau terminarea celor opt clase și începerea unei noi etape a vieții. Distracția a fost în toi, asta până când un elev a căzut inconștient sub ochi colegilor și ai profesorilor.

Citește si: Un arădean a fost împușcat în picior de polițiști în urma unui conflict conjugal

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Tatăl lui a mers imediat lângă el. Astfel că s-au apropiat și colegii, dar și profesorii, și l-au resuscitat. Imediat o echipă de salvare a ajuns la fața locului. Cadrele medicale au efectuat minute bune manevre de resuscitare.

Medicii au încercat să-l readucă la viață din răsputeri, astfel că inima băiatului a repornit. El a fost transportat de urgență la spital. A fost internat la Terapie Intensivă, sub monitorizarea medicilor peste noapte, însă din nefericire, a decedat în toiul nopții.

Citește si: Accident teribil pe Centura București. Un tânăr a murit după impactul cu o autocisterna

Conform primelor informații, se pare că tânărul nu ar fi consumat alcool, dar a dansat toată noaptea. El era cunoscut cu o formă gravă de epilepsie, iar starea lui de sănătate s-a agravat pe moment.

Poliția a deschis o anchetă pentru a constata, de fapt, care este cu certitudine cauza pentru care inima băiatului s-a oprit, dar și dacă s-au consumat substanțe interzise.

Citește si: Ciprian Duca, unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată de la Iași, era soțul unei cunoscute artiste! Biatrice Duca este acum îngenuncheată de durere: „Viața mea nu va mai fi la fel”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si