Ce este un baby monitor

Aceste device-uri funcţionează non-stop, fiind utile atât pe timpul zilei, dar şi pe timpul nopţii, fără să deranjeze în vreun fel.Se pot poziţiona în orice loc, cu condiţia să cuprindă în raza de acţiune ceea ce-i interesează pe părinţi: pătuţul copilului, locul de joacă sau întreaga cameră.

Un dispozitiv pentru monitorizarea copiilor are un aspect prietenos, astfel că nu va fi niciodată un motiv pentru a-l deranja sau supăra pe cel mic.

În acest scop, producătorii realizează aceste gadgeturi dându-le forme de animăluţe, roboţei şi altele uşor acceptate de cei mici. În plus, produsele sunt de mici dimensiuni şi compacte, putând fi ascunse cu uşurinţa vederii.

Funcţiile cu care sunt dotate aceste monitoare de supravegheat copiii pot fi, de regulă acestea: filmare, vedere 120 de grade, vedere nocturnă, rotire 360 de grade, zoom. În majoritatea cazurilor monitoarele inteligente pentru bebeluşi sunt controlate de pe telefon, astfel că părinţii pot vedea oricând şi de oriunde îşi doresc ce face micuţul, dacă doarme sau este în stare de veghe, dacă plânge sau este liniştit.

Avantajele acestor monitoare de supravegheat copiii

O cameră de supraveghere este un aliat de mare ajutor în orice locuinţă, dar mai ales în cele în care exista copii. La fel de util este acest dispozitiv însă şi în cazul caselor sau apartamentelor în care există animale de companie. În momentul în care micii patrupezi rămân singuri pentru mai multe ore sau chiar zile, pot fi verificaţi în orice clipă, stăpânii putând chiar să le comunice anumite mesaje.

Potrivit specialiştilor în noile tehnologii de la Xkids.ro, cele mai mari avantaje ale monitoarelor pentru copii sunt următoarele:

monitorizarea 24/7 a celor mici;

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

imaginile captate sunt clare şi de calitate;

supravegherea din timpul nopţii este la fel de eficientă ca şi cea pe timp de zi, datorită led-urilor infraroşii;

permit comunicarea bidirecţională – de la telefon la camera de supraveghere şi invers;

monitoarele sunt foarte uşor de montat, necesitând o priză, la care să fie încărcate, o conexiune la internet şi instalarea unei aplicaţii specifice pe smartphone;

unele monitoare sunt prevăzute cu funcţii care măsoară temperatura din mediul în care sunt poziţionate, au senzori de mişcare şi lentile diferite, pentru unghi larg şi efect macro;

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”- kfetele.ro

Citeste si: Gabi Bădălău, adevărul despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: ”Nu vreau să-mi pierd familia”- radioimpuls.ro

preţul lor este avantajos – pe piaţă, se pot găsi monitoare de supraveghere de la preţuri foarte mici, până la unele mai mari, în funcţie de nevoi şi de bugetul alocat.

Pentru că oferă atât de multe beneficii la un preţ competitiv, părinţii pot economisi pentru a-şi cumpăra produse la care tânjesc de mult, cum ar fi boxe portabile cu bluetooth sau dispozitive utile pentru o

viaţă mai uşoară.

În concluzie, îngrijirea unui copil este cu mult facilitata de baby monitors, pentru că persoanele însărcinate cu această misiune pot vedea în orice moment ce face sau cum se simte micuţul, putând acţiona în consecinţă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si