Un accident rutier mortal a avut loc pe DN56, în afara localității Basarabi.

În noaptea dintre 23 și 24 martie, la ora 01:10, polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați că pe DN56, în afara localității Basarabi, sensul de mers către Calafat, a avut loc un accident rutier.

Citește și: Un fost polițist trimis în judecată. A fost prins când primea mită în valoare de 10.000 de euro

Două persoane au murit

La locul accidentului s-au deplasat oamenii legii care au stabilit că, un bărbat în vârstă de 63 de ani, cetățean turc care conducea o autoutilitară pe DN56 a intrat în coliziune cu un autocamion staționat pe partea carosabilă. Autovehiculul din urmă era defect și semnalizat corespunzător.

Totul s-a întâmplat în afara localității Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat.

Citește și: Un cetățean bulgar intoxicat cu etilenglicol a fost adus cu elicoperul SMURD în România

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 63 de ani și o femeie, tot de 63 de ani, cetățean bulgar, pasager în autoutilitară, au decedat.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările vor fi continuate pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și: Motociclist mort, în Capitală. Bărbatul avea 29 de ani

Motociclist mort, în Capitală. Bărbatul avea 29 de ani

Aseară, în jurul orei 22:12,  Brigada Rutieră a fost sesizată  cu privire la un accident de circulație care a avut loc pe Splaiul Unirii.

Din informațiile preliminare, conducătorul unei motociclete, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care circula pe Splaiul Unirii, dinspre Podul Șerban Vodă către Podul Mărășești s-a autoaccidentat.

Citește și:  O tânără de 15 ani a fost adusă cu elicopterul în Capitală, după ce a căzut de la înălțime

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului de motocicletă, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost restricționat pe Splaiul Unirii, segmentul de drum cuprins între Podul Șerban Vodă și Podul Mărășești.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si