Accident tragic de motocicleta in Capitala. Un sofer nu a acordat prioritate, iar impactul a fost mortal. Imaginile sunt infioratoare

Neatentia a mai făcut astazi o victima. Un tata de numai 42 de ani si-a pierdut viata intr-un violent accident rutier. Si-a luat la revedere de la sotie si copil si a iesit la o plimbare cu motocicleta. ##VIDEO8399##

vineri 24 iunie 2016 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Neatentia a mai făcut astazi o victima. Un tata de numai 42 de ani si-a pierdut viata intr-un violent accident rutier. Si-a luat la revedere de la sotie si copil si a iesit la o plimbare cu motocicleta. Ultima, din pacate. La locul tragediei s-au adunat imediat colegii pe 2 roti, in semn de solidaritate. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional!
Nenerocirea s-a intamplat in aceasta dimineata pe un bulevard extrem de circulat din capitala.
Paul, motociclistul in varsta de 42 de ani tocmai plecase de acasa.
Era unul dintre cei vechi, cu permis de peste 20 de ani. Prietenii spun ca incidente grave nu mai avusese si era extrem de prudent atunci cand se urca pe motor.
Cel putin 20 de metri de franare au masurat politistii. Soferul masinii de culoare neagra cu a oprit la semnul de cedeaza trecerea. Motociclistul venea de pe un drum cu prioritate iar impactul a fost mortal.
Oamenii care au vazut totul spun ca soferul nu a oprit deloc in intersectie. Motociclistul a incercat sa evite impactul insa s-a izbit din plin de masina.
"Acesta nu este loc de trecere. Nu este niciun semnalizator, nimic", spune un martor.
"A venit domnul  cu masina neagra, a trecut peste liniile de tramvai.
Si motociclistul a venit din partea aceea, a intat si l-a intors", continua.
In urma impactului nimicitor motocicleta a alunecat cativa metri si s-a izbit de un alt motor parcat si de o masina.
La doar cateva minute dupa accident la locul tragediei au venit colegii lui paul din trafic. Nu il cunosteau, dar au aflat de nenorocire de pe un site de socializare.
Zeci de mesaje de condoleante, poze cu Paul, colegul lor din trafic au impanzit internetul. Toti motociclistii sunt astazi in doliu. Insa, vor sa traga un puternic semnal de alarma!
Pana la finalul anchetei, familia tanarului se pregateste acum sa-l conduca pe ultimul drum.

Ultima, din pacate. La locul tragediei s-au adunat imediat colegii pe 2 roti, in semn de solidaritate.

Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional!
Nenerocirea s-a intamplat in aceasta dimineata pe un bulevard extrem de circulat din capitala. Paul, motociclistul in varsta de 42 de ani tocmai plecase de acasa.Era unul dintre cei vechi, cu permis de peste 20 de ani. Prietenii spun ca incidente grave nu mai avusese si era extrem de prudent atunci cand se urca pe motor.


Cel putin 20 de metri de franare au masurat politistii. Soferul masinii de culoare neagra nu a oprit la semnul de cedeaza trecerea. Motociclistul venea de pe un drum cu prioritate iar impactul a fost mortal.
Oamenii care au vazut totul spun ca soferul nu a oprit deloc in intersectie. Motociclistul a incercat sa evite impactul insa s-a izbit din plin de masina.

"Acesta nu este loc de trecere. Nu este niciun semnalizator, nimic", spune un martor. "A venit domnul  cu masina neagra, a trecut peste liniile de tramvai. Si motociclistul a venit din partea aceea, a intat si l-a intors", continua. 
In urma impactului nimicitor motocicleta a alunecat cativa metri si s-a izbit de un alt motor parcat si de o masina.La doar cateva minute dupa accident la locul tragediei au venit colegii lui paul din trafic. Nu il cunosteau, dar au aflat de nenorocire de pe un site de socializare.  Zeci de mesaje de condoleante, poze cu Paul, colegul lor din trafic, au impanzit internetul. Toti motociclistii sunt astazi in doliu. Insa, vor sa traga un puternic semnal de alarma! 
Pana la finalul anchetei, familia tanarului se pregateste acum sa-l conduca pe ultimul drum.

 


Abonează-te pe

TAGURI
Video
Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si