Filmul "Declaratie de dragoste" (1985), regizat de Nicolae Corjos, a umplut salile de cinema inainte de 1989, pelicula cu Teodora Mares si Adrian Paduraru in rolurile principale creand o veritabila isterie printre adolescenti. In prezent, la 33 de ani de la lansarea filmului care l-a facut celebru, Adrian Paduraru (care a implinit 58 de ani pe 17 aprilie) joaca din nou alaturi de Teodora Mares, in filmul "Coboram la prima".

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intr-un interviu acordat publicatiei jurnaldearges.ro, Paduraru a vorbit despre ce inseamna inca filmul "Declaratie de dragoste" pentru marele public: "Reacţiile au fost mai mult de natură umană decât de natură artistică. Pe mine m-au emoţionat mai mult cele de natură umană. La început am cunoscut oameni botezaţi Ioana şi Alexandru, după numele personajelor din film. Recent m-a oprit cineva pe stradă, un domn pe care îl chema Alexandru şi care avea un băieţel şi o fetiţă pe care îi chema Ioana şi Alexandru, deci nepoţii generaţiei care a văzut filmul „Declaraţie de dragoste”", a povestit actorul pentru sursa citata.

Apoi, Paduraru a dezvaluit si cum a fost sa reinceapa colaborarea cu Teodora Mares: "A fost emoţionant, sunt totuşi nişte ani de când nu am mai lucrat împreună. Cinematografic vorbind, destinele noastre sunt unite în mintea spectatorilor!". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si