Afacerile Elenei Udrea sunt ruinate! Staţiunea Boghiş Băi intră în insolvenţă, iar statul i-a închis firma care a lucrat pământurile Ioanei Băsescu!

E clar că afacerile Elenei Udrea sunt ruinate. Blonda se află în Costa Rica.

Author: Matei Vaihan luni 25 februarie 2019 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că afacerile Elenei Udrea sunt ruinate.

“Din Costa Rica, Elena Udrea bagă o stațiune în insolvență. Compania Băi Boghiș, care administrează mai multe active ale stațiunii balneoclimaterice Boghiș Băi, judetul Sălaj, inclusiv un hotel, și la care fostul ministru Elena Udrea este cel mai mare acționar, își cere insolvența, pe fondul unor datorii care, conform ultimelor date disponibile analizate, au depășit 14,3 milioane lei. Astăzi, conform termene.ro, Elena Udrea deține 50% din companie, restul participației fiind deținut de Magda Stanca (40%) și Elena Stanca (10%)”, a dezvăluit profit.ro.( vezi ce mesaj i-a transmis Elena Udrea lui Kovesi)

Citeste si: De ce ținea Elena Udrea mâinile la gură în pozele din închisoare!

Afacerile Elenei Udrea sunt ruinate. Firma de la Nana a fost închisă de Tribunalul Bucureşti

O altă afacere a lui Udrea, firma SC Agro Green Nana SRL, prin care deţinea terenuri agricole, este în colaps. “Statul i-a închis Elenei Udrea firma care a lucrat pământurile lui Băsescu”, a anunţat Jurnalul naţional. Firma pe care Elena Udrea a înfiinţat-o, în anul 2013, care a lucrat, în arendă, terenurile pe care Ioana Băsescu le-a achiziţionat în localitatea Nana, judeţul Călăraşi, a fost închisă de Tribunalul Bucureşti, în timp ce patroana se afla în închisoare, în Costa Rica. Decizia a fost luată după ce, în vara anului trecut, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sectorul 1 din Capitală a cerut instanţei dizolvarea companiei. Deşi hotărârea instanţei, pronunţată la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, impunea Finanţelor obligaţia de a o publica în Monitorul Oficial şi pe portalul Oficiului Registrului Comerţului, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent”, s-a mai scris despre firma lui Udrea.

Afacerile Elenei Udrea sunt ruinate. Procesul s-a derulat în lipsa blondei

Presa dezvăluite că afacerile Elenei Udrea sunt ruinate." Astfel, în data de 2 august 2018, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1 a înaintat Secţiei a IV-a Civile a Tribunalului Bucureşti o cerere de dizolvare a companiei SC Agro Green Nana SRL, într-un proces având ca obiect “litigii cu profesioniştii”, conform documentelor de la instanţă. Firma Elenei Udrea a fost citată, în calitate de pârâtă, pentru data de 3 octombrie 2018. Exact în ziua în care fostul ministru era ridicată de pe stradă de Interpol, la San Jose. Procesul s-a derulat chiar în condiţiie în care Elena Udrea se afla într-o evidentă stare de indisponibilitate de a lua parte la el, însă, la primul termen de judecată, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să amâne cauza, având în vedere lipsa de procedură constatată cu pârâta. Însă, la al doilea şi, totodată, ultimul termen de judecată al acestui dosar, din data de 14 noiembrie 2018, judecătorii au dat soluţia. Tribunalul Bucureşti a admis cererea Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 1, a dispus dizolvarea SC Agro Green Nana SRL, a dispus înregistrarea hotărârii în Registrul Comerţului, precum şi comunicarea acestei decizii către Ministerul Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală- Administraţia Finanţelor Publice a Sectorului 1. De asemenea, magistraţii au mai dispus şi publicarea hotărârii în Monitorul Oficial al României, pe cheltuiala Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Sectorul 1, dar şi pe pagina de internet a Oficiului Naţional al Registrului Comerţului sau pe portalul de servicii on-line al acestei instituţii”, a mai scris Jurnalul naţional.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si