Alexandru Rafila e acționar la o bancă și la Transgaz! A încasat dividende uriașe!

Alexandru Rafila, celebrul microbiolog, a anunțat că va candida la alegerile parlamentare de la finalul anului.

Author: Matei Vaihan marți 20 octombrie 2020 , 17:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alături de Nelu Tătaru și Raed Arafat, Alexandru Rafila este cea mai autorizată voce pe timpul pandemiei de coronavirus. La finalul săptămânii trecute, Rafila a anunțat că va intra în politică, el urmînd să fie cap de listă pentru PSD la Camera deputaților, pentru alegerile parlamentare programate pe 5 decembrie 2020.

Imediat, în presă a apărut informația că tatăl lui Rafila, Alexandru, a fost șeful Securității din Arad, instituție pentru care a lucrat până în iunie 1949. „Sunt afectat emoțional, nu văd unde este vina mea (…) Nu încerc să îi găsesc nicio scuză, nu există nicio scuză pentru apartenența la Securitate“, a declarat Rafila. 

Citeste si: Alexandru Rafila a dezvăluit câte cazuri noi de coronavirus avem în realitate în România. Numărul pare ireal

Citeste si: Scenariu negru pentru România: 9000 de cazuri zilnice de coronavirus în decembrie. Ce medic a făcut prognoza

Citeste si: Nelu Tătaru: Nu ne mai permitem lockdown, după cum nu ne mai permitem nici să nu respectăm nişte reguli

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila vrea să devină parlamentar

Alexandru Rafila are aproximativ 350.000 de euro în conturi

Alexandru Rafila, care este șef de laborator la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, are o situația materială excelentă. Din ultima declarație de avere, depusă de acesta în iunie 2020, reiese că Rafila este acționar la compania Transgaz, unde are acțiuni în valoare de  300.000 de lei, dar și la Banca Transilvania, unde are acțiuni în valoare de 120.00 de lei. El a încasat de la Transgaz dividende de 20.577 lei.

Principalele surse de venit ale lui Rafila sunt UMF Carol Davilla, de unde a încasat 124.886 lei, și Institutul Matei Balș, de unde a câștigat 184.522 lei. Rafila are aproximativ 350.000 de euro în conturi. El deține trei apartamente, o casă de locuit, dar și cinci terenuri, din care unul agricol, cu o suprafață de 2,3 hectare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si