Barem simulare matematică Evaluare Națională 2023. Au apărut subiectele de la Matematică pe care elevii claselor a VIII-a le-au avut de rezolvat astăzi. Iată care au fost exercițiile și problemele! 

Subiecte simulare Matematică Evaluării Naționale 2023.  A doua probă a simulării Evaluării Naționale s-a încheiat.

Candidații au avut la dispoziție  două ore pentru a rezolva subiectele primite la Matematică.

Ce a picat la subiectele I, II și III?

Elevii claselor a opta au terminat astăzi proba de simulare la matematică. 

Subiectele au câte 30 de puncte. La primele două subiecte răspunsurile erau de tip grilă, unde un singur răspuns era corect. Subiectul al III-lea a venit pentru elevi cu rezolvarea unor probleme de algebră și geometrie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Simulare Matematică Evaluare Națională 2023. La ce oră va fi publicat baremul? Anunț important pentru elevi!

După terminarea probei scrise, candidații au spus că subiectul al III-lea a fost cel mai dificil, mai exact punctul 6. Baremul de corectare și notare va fi disponibil astăzi în jurul orei 15:00 pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării  subiecte.edu.ro.

Barem simulare matematică Evaluare Națională 2023

A fost publicat baremul de corectare a simulării. Vezi ce punctaj ai obținut!

Barem simulare matematică Evaluare Națională 2023. Calculează-ți singur punctajul!

Barem simulare matematică Evaluare Națională 2023. Calculează-ți singur punctajul!

[Sursa foto: subiecte.edu.ro]

Rezultatele nu vor fi trecute în catalog

Potrivit Ministerului Educației, notele obținute la aceste simulări nu vor fi trecute în catalog, decât la cererea scrisă a elevului. 

Citește și: Edu.ro Subiecte Matematică simulare Evaluare Națională 2023. Subiecte, barem și rezolvări pentru elevii de clasa a 8-a

„  Rezultatele obținute de elevi la simularea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și la simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2022 – 2023, sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare  ”, precizează Ministerul Educației. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si