Bobby Păunescu, acuzații dure după ce i-a fost respinsă candidatura la prezidențiale! ¨La BEC, nu ne-au lăsat să asistăm la numărătoare¨

Bobby Păunescu a vorbit astăzi despre decizia Biroului Electoral Central de a nu-i valida candidatura la alegerile prezidențiale.

Author: Radu Constantin vineri 27 septembrie 2019 , 16:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Bobby George Marius Păunescu a vorbit despre decizia BEC de a-l exclude din cursa pentru fotoliul de Președinte al României pe baza faptului că o parte din semnăturile strânse de acesta nu sunt valide. Regizorul și omul de afaceri a dezvăluit și câteva aspecte mai puțin cunoscute despre felul în care cei de la BEC numără și validează semnăturile. El acuză faptul că nu a fost lăsat să asiste la numărătoarea semnăturilor.  

 

 • ”Metoda prin care s-a făcut verificarea, numărarea, absolut orice legat de aceste semnături s-a făcut într-un mod netransparent în sensul în care noi am fost ținuți jos, la parter, iar toți ceilalți erau la etaj, unii erau invitați în camere – cum prevede legea – alături de echipele respective, să vadă câte semnături sunt.
  Noi am cerut treaba asta de mai multe ori, ni s-a spus că este ilegal. Ulterior, interesându-ne, am aflat că este legal. Sper ca toată povestea asta să se reglementeze; ne-am intersat și este vorba despre personalul auxiliar BEC, cei care culeg aceste informații și le dau judecătorilor pentru ca ei să ia decizia”.
 •  

  Citeste si: Bobby Păunescu: “Românii și-au afirmat demnitatea! Românii merită respect!” Președintele ARMIS a vorbit despre votul din Diaspora

  Bobby Păunescu: ”E ca și cum te-ai duce la bancă și casierul ți-ar spune că i-ai dat mai puțin”

 • ”Am scris pe procesul verbal că menționez că nu am fost prezent la studierea dosarului nici eu și nici cineva din echipa mea. Semnez, semnează și dânșii. Este ca și cum te-ai duce la bancă, ai 3.000 de lei, îi dai casierului 3.000 de lei, el se duce în spatele ghișeului, îi numără și când se întoarce îți spune că i-ai dat 1.000. Cam așa s-a întâmplat”. ”După două ore de rugăminți să mergem sus, ne-au dus sus după ce terminaseră așa-zisa numărare, care era făcută de o singură domnișoară. Nu am nimic împotriva ei, și ea avea dubii, erau mai multe acolo, amestecate, m-au pus să semnez o hârtie că am depus 193.000 de semnături pe care șeful personalului auxiliar a semnat. Le-am spus că eu nu pot să semnez, pentru că am depus 243.000. Ulterior, în comunicat, am văzut 170.000”.

  Bobby Păunescu:  ”Au uitat o cutie jos și n-au mai vrut s-o ia”

 • ”O altă chestiune interesantă și, zic eu, dă de gândit: când au început să aducă cutiile care erau multe- mai un banc, mai o anecdotă, așa cum e normal indiferent că unii sunt de o parte sau alta. Noi am dus toate cutiile înăuntru. Peste 243.000 de semnaturi, pe care le luaseră sus deja. Mai erau 20.000 jos. 15.000, să nu exagerez... La 11.30 a început procedura asta de a aduce cutiile astea sus, iar la ora 12.02 au spus: stop, se închide aici. Nu mai aveți voie să băgați nimic. Acele cutii de jos nu au vrut sub nici o formă să le ia înăutru, deși procesul de aducere a acestor documente începuse înainte de ora 12.00. Iar procesul nu a fost îngreunat din vina noastră”.

 •  ”Nu este o dramă, n-a murit nimeni din chestiunea asta, dar ce este foarte important este ca voi face orice îmi stă în putere ca orice român să aibă dreptul să aleagă și să fie ales. Altfel ne trezim cu cei care de 30 de ani sunt la putere, ba la PNL, ba la PSD – unii sunt oameni de calitate, dar foarte puțini, din păcate... Trebuie să vină și sânge proaspăt. Poate sunt eu, poate altul, poate sunteți dumneavoastră”.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si