VIDEO | Decizie halucinantă a magistraților din Capitală: judecătorii au lăsat în libertate un bărbat care a agresat o vecină într-un lift

Decizie halucinantă a magistraților din Capitală: judecătorii nu au luat nicio măsură împotriva unui bărbat de 60 de ani care a agresat o vecină. Individul s-a întâlnit în lift cu victima, iar acolo a sărutat-o cu forța!

Reporter: Vlad Petrişor Author: M.A. luni 25 octombrie 2021 , 14:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeie abuzată în lift

Femeia s-a zbătut, a început să țipe, a reușit să scape din mâinile bărbatului și imediat l-a reclamat la Poliție. După un an de procese- individul a fost achitat de magistrați și lăsat în libertate- fără să se ia vreo măsură împotriva lui pe motiv că gestul său nu ar reprezenta o agresiune sexuală.

Calvarul femeii a început într-o zi de august, anul trecut. După ce a făcut piața s-a întors acasă, iar la lift s-a întâlnit cu

un vecin în vârstă. Fără să se gândească vreo clipă la ce ar putea să urmeze, femeia a intrat împreună cu vecinul ei în

cabină. Imediat ce ușile s-au închis a început agresiunea.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut după ce a agresat o fată în vârstă de 10 ani

Bărbatul a prins-o pe femeie cu palmele de cap și bărbie și s-a aplecat către aceasta încercând să o sărute. Victima s-a împotrivit! A început să țipe și să se zbată și a reușit să îl convingă pe vecin să se oprească. A ieșit din lift și s-a dus glonț la fratele ei căruia i-a povestit totul. Au anunțat poliția.

Hotărârea instanței

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au dispus achitarea bărbatului acuzat de agresiune sexuală. S-a reținut faptul că faptele descrise de victimă sunt reale, însă judecătorul a considerat că fapta bărbatului nu constituie o infracțiune. 

„Din probele administrate nu rezultă cu certitudine în primul rând locul în care inculpatul a dorit să o sărute pe persoana vătămată și mai ales felul sărutului pe care inculpatul dorea să-l comită.

Instanța apreciază că în lipsa acestor elemente importante nu poate aprecia dacă prin acțiunea inculpatului s-ar fi putut obține o satisfacție sexuală. Un simplu sărut sau unul aplicat pe gură fără introducere limbii inculpatului, în cavitatea bucală a persoanei vătămate nu poate conduce, în opinia instanței la obținerea unei satisfacții sexuale.

Citeste si: O elevă de 15 ani din Constanța a fost pipăită de mai mulți colegi, pe holul liceului. Autoritățile au deschis dosar penal pentru agresiune sexuală

Instanța apreciază că și în situația în care inculpatul ar fi dorit efectuarea unui sărut prin introducerea limbii în cavitatea bucală în lipsa și a altor acte de mângâiere a unor zone erogene nu poate conduce la obținerea satisfacției sexuale”, se arată în motivarea Judecătoriei Sectorului 5.

Instanța a mai arătat că gestul bărbatului este „condamnabil din punct de vedere uman sau moral, însă gravitatea, semnificația acestuia nu a fost una penală din perspectiva infracțiunii reținute în sarcina acestuia”.

„În lipsa altor probe instanța nu poate reține că acțiunile inculpatului au fost făcute cu scopul de a obține satisfacție sexuală sau că acestea ar putea produce o satisfacție sexuală în momentul realizării sale”,

se arată în hotărârea emisă de Judecătoria Sectorului 5, care poată fi atacată cu apel, la Curtea de Apel București. 

Citeste si: O actriță celebră, victima a trei violuri. Vedeta a rămas însărcinată, însă a ales să renunțe la copil: "Mi-aş fi crescut copilul împreună cu violatorul meu"

VIDEO- Femeile, revoltate în urma deciziei judecătorești


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si