Cade blocul pe ei in Centrul Vechi, dar la cativa metri se construieste un alt imobil. Ce spune Primaria

Scandal mare in centrul capitalei! Locatarii unui imobil cu risc seismic sunt disperati ca se construieste un bloc nou la numai cativa metri de ferestrele lor. ##VIDEO13646##

joi 21 iulie 2016 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Oamenii spun ca nu le-a cerut nimeni acordul si ca nu vor mai vedea lumina soarelui. Cum se apara proprietarul noii constructii, aflati acum!

"Distanta dintre blocul asta si blocul nou e foarte mica... E perete! Perente-n perete!...(...) N-am vazut panou. Nu e nimic aici. Nu este nimic. Adica doar v-au pus o tabla si... Exact!".

O noua cladire se ridica in centrul capitalei iar locatarii din vecinatate sunt suparati foc. Oamenii spun ca noua constructie se va ridica fix in dreptul ferestrelor lor. Singura priveliste care le ramane va fi un perete.


Foc si para sunt la gandul ca razele soarelui vor ramane o amintire. Unde mai pui ca becurile din casa vor trebui sa arda zi si noapte.
Chiar daca au facut memorii la primaria capitalei, raspunsul nu i-a multumit deloc!
"El nu are voie sa deschida geamul pe proprietatea mea. El trebuie sa deschida geamurile pe proprietatea lui. Deci, aveti un metru, asa va desparte, maxim! Da nici un metru nu ne desparte"


De partea cealalta, proprietarul care construieste noul imobil are alta varianta. Proprietarul spune ca respecta toate normele legale impuse de primarie insa locatarii refuza sa accepte realitatea.

Chiar si reprezentantii primariei sustin ca autorizatia este valabila. Cunosc insa si problema locatarilor.

"Primaria municipiului Bucuresti a eliberat o autorizatie respectand toate normele in vigoare. Eu cred ca in calitatea mea de consilier general al municipiului Bucuresti ca consultarea cu locuitorii din zonele adiacente construirii unui nou imobil trebuie sa fie imperios necesara", spune Catalin Lucian Iliescu, consilier al Primariei.

 

TAGURI
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si