Când are loc BIAS 2021? Anul trecut, Bucharest International Air Show a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus

Compania Națională Aeroporturi București, Statul Major al Forțelor Aeriene, Romaero și Aeroclubul României au făcut public anunțul că BIAS 2021 a fost amânat și anul acesta. De ce nu se va mai ține faimosul eveniment și când va avea loc acesta.

Author: Andreea Bolocan marți 13 iulie 2021 , 09:41

BIAS 2021 va fi anulat show aviatic
BIAS 2021 va fi anulat[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bucharest International Air Show (BIAS) a fost anulat în anul 2020 din cauza pandemiei de coronavirus și se pare că anul acesta tot din aceeași cauză nu va mai avea loc faimosul eveniment aviatic.

Inițial evenimentul trebuia să aibă loc pe data de 5 seprembrie 2021, însă organizatorii evenimentului au căzut de comun acord că nu este rentabil și nici sigur pentru ca evenimentul să se țină anul acesta.  

Citeste si: Vești bune pentru elevi. Toți cei care obțin nota 10 la bacalaureat au gratis la Neversea și Untold

”Luând în considerare toate aspectele organizatorice în contextul pandemiei de COVID-19, inclusiv posibilele restricții privind numărul de spectatori precum și dificultățile privind finanțarea evenimentului, Comitetul de Organizare a decis suspendarea organizării BIAS 2021.

Comitetul se va reuni periodic pentru a analiza evoluția situației generale urmând ca, atunci când aceasta va redeveni favorabilă organizării unui eveniment de dimensiunea BIAS, să ia o decizie privind următoarea ediție a celui mai mare show aerian din această regiune

a Europei”, au precizat organizatorii în cadrul unei postări făcute pe pagina de Facebook oficială a Bucharest International Air Show.

BIAS 2018[Sursa foto: Facebook]

Începând cu anul 2012, la fiecare ediție a BIAS au participat de fiecare dată peste 100.000 spectatori, numărul celor prezenți simultan pe platforma de la Băneasa și Romaero depășind frecvent 50.000.

Citeste si: Câți oameni s-au infectat după evenimentele-pilot de la Cluj și București

Când va avea loc BIAS 2021?

Din păcate pentru iubitorii show-urilor aviatice care sperau ca măcar anul acesta să ajungă la BIAS, următoarea ediție a evenimentului BIAS se va ține cel mai probabil abia în septembrie 2022.

Oamenii așteaptă încă din anul 2019 să participe la un astfel de show aviatic, însă aceștia mai au puțin de răbdat. Cu siguranță, dacă pandemia de coronavirus va lua sfârșit până în septembrie 2022, BIAS va avea loc fără doar și poate.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si