Canotorul român ucis la Londra era copleşit de datorii! Tudor Simionov a fost executat silit înainte să plece în Marea Britanie!

E clar că canotorul român ucis la Londra era copleşit de datorii. Tudor Simionov a murit la Londra, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie.

Matei Vaihan, joi 03 ianuarie 2019 , 18:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se ştie că canotorul român ucis la Londra era copleşit de datorii. Tudor Simionov a plecat din ţară la Londra, acum câteva sapătămâni, pentru a se redresa din punct de vedere financiar. Din păcate, nu a mai apucat, pentru că în dimineaţa de 1 ianuarie a fost înjunghiat mortal în faţa clubului unde era bodyguard.

Canotorul român ucis la Londra era copleşit de datorii. A fost dat în judecată de o firmă specializată în recuperarea restanţelor

Faptul că Simionov avea probleme este dovedit de faptul că numele acestuia apare ca “debitor” într-un proces de încuvinţare executare silită care s-a ţinut la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, începând cu 28 septembrie 2016. “Creditor” era o firma specializată în recuperarea de datorii.

Canotorul român ucis la Londra era copleşit de datorii. Procesul s-a derulat foarte repede

Nu mai e un secret că canotorul român ucis la Londra era copleşit de datorii. Procesul s-a derulat foarte repede, iar pe 11 octombrie 2016, judecătorii au dat decizia, care i-a fost defavorabilă lui Tudor Simionov: “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 11.10.2016”.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si