Potrivit CNCAV, 9.160 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 5.914 au primit prima doză.

Câte reacții adverse s-au înregistrat în ultima zi

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7 reacţii adverse, din care 3 la vaccinul Pfizer şi 4 la cel produs de Johnson & Johnson. Alte 55 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Reacții adverse vaccin anti-COVID[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Studiu: O nouă terapie cu anticorpi care reduce riscul dezvoltării simptomelor COVID-19

"Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp", a arătat CNCAV.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 5.176.670, din care 5.051.035 cu schema completă.

"Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă", a precizat CNCAV.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 2.219

de persoane vaccinate cu o doză; 3.041 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 135 persoane vaccinate cu o doză; 181 persoane vaccinate cu a două doză.

Citeste si: Florin Cîțu a vorbit despre tichetele oferite celor care se vaccinează: „Intră în vigoare acele bonuri de masă, am alocat resursele”

Câte persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 8 persoane vaccinate cu o doză; 24 de persoane vaccinate cu a două doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson & Johnson (în ultimele 24 de ore): 3.552. Vaccinul nu necesită rapel.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si