Ce bine a negociat Lia Olguța Vasilescu! Conacul cumpărat în Craiova a fost scos la vânzare cu 385.000 euro și cumpărat cu ”doar” 230.000 euro

Casa boierească în care se vor muta Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda după nuntă a fost scoasă inițial la vânzare cu 385.000 euro.

Daniel Coltuc, duminică 10 februarie 2019 , 10:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vila din centrul Craiovei achiziționată de Claudiu Manda pentru viitoarea lui soție, Lia Olguța Vasilescu, a fost scoasă la vânzare în luna august pe un site de intermedieri pentru suma de 385.000 euro. Anunțul care între timp a devenit inactiv, a fost postat de un anume Florin, care mai are la vânzare o casă ”de lux”, două apartamente, un laptop și o tabletă, toate de pe același cont.  

 

Cu două zile în urmă, Lia Olguța Vasiulescu a dezvăluit că a Manda a plătit 230.000 euro pe imobilul ”vechi de 100 de ani” și că în urmă cu 2 ani, aceasta a fost scoasă la vânzare pentru 285.000 euro însă nimeni nu a cumpărat-o.

Iată anunțul original:

Pentru cei mai pretențioși (și care preferă casele boierești), vă ofer spre vânzare un imobil special ce îmbină stilul baroc cu luxul și ceea ce înseamnă conceptul smart-house. Amplasată pe un teren de 385 mp, cu un front stradal de 20m, împărțita pe 3 niveluri P+E+M, această casa de 300 mp construiți, din cărămidă, edificată în 1906, a fost în intregime consolidată, renovată și finisată cu materiale de cea mai bună calitate, începând cu structura , instalațiile electrice și sanitare, inclusiv sistemul de canalizare conceput pentru a face față piscinei și până la acoperiș. La exterior a fost izolată cu polistiren de 10 cm grosime și densitate de 80, iar la interior pereții au fost refăcuți si tencuiți și se ”bucură” de vopseaua decorativă de la San Marco în stilul Roxidan și Stucco Venețian. Imobilul este compartimentat în: 2 livinguri, 5 dormitoare, o sală cinema, 1 dressing, 4 băi, 1 dinning, 1 bucătărie, 2 camere (birou/tehnic) și este echipat cu videointerfon, sistem de supraveghere și monitorizare video, alarmă și buton de panică conectat la dispeceratul Civitas, sistem de sonorizare BOSE cu conectare prin WI-FI și Bluetooth, un singur router ce deservește mai multe ce controlează casa, sistem de climatizare DAIKIN. Parchetul este din lemn stratificat special pentru încălzirea prin pardoseală asigurată de centrala termică foarte performantă WIESSMANN. Tâmplăria exterioară este din lemn (cu geam termopan tripan), deasemenea și tocăria interioara. Bucătăria este comandată de la ROVERE și are încorporate electrocasnicele marca FRANKE. Ca și “exces de lux”, în livingul de la parter avem un șemineu impunător și elegant în același timp, toate camerele au candelabre import Italia, ușile sunt dotate cu clanțe cu cristale SWAROVSKI, băile au robineții suflați cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru “întuneric”, sunt acționate din telecomandă și sunt prevăzute cu senzori de ploaie și vânt pentru închidere automată. Curtea este împarțită în 3 zone: o terasă acoperită (perdea acționată electric) unde se află locul de luat masa și un grătar din cărămidă complet utilat (inclusiv plită și rotisor); o piscină încălzită (8/4 m), cu cameră tehnică proprie și duș; zonă verde cu gazon, braduți și plante ornamentale. Confortul ambiental este asigurat de un sistem audio BOSE foarte performant rezistent vara/iarna/ploi/vânt. Casa se vinde complet mobilată și utilată. Dumneavoastră nu trebuie decât să veniți cu hainele și bineînțeles…..să aveți banii s-o cumpărați !!! (sursa OLX.ro)

Citeste si: Claudiu Manda și Olguța Vasilescu au stabilit când se căsătoresc. Au ales și nașii

Lia Olguța Vasilescu: ”Nu are cristale Swarovski și robineți din aur”

Lia Olguța Vasilescu spune că imobilul ”nu arată cum a apărut în presă”, nu are cristale Swarovski sau robineți de aur. Din contră, casa ar avea foarte mnulte probleme și în plus este cumpărată cu bani împrumutați.

”Am cumpărat-o în urmă cu o lună de zile. Demisolul e în litigiu. Eu am cumpărat parterul și mansarda. E un proprietar și alte persoane. Nu cu cristale Swarovski, nu are robineți de aur. În 2015, Primăria Craiova a luat o parte din teritoriul acestei case și apoi, după ce n-am mai fost eu primar, au dat înapoi proprietarilor”, a explicat Lia Olguța Vasilescu.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si