Noul demers al Pentagonului de a investiga rapoartele referitoare la OZN-uri nu a oferit până în prezent nicio dovadă conform căreia extratereştrii ar fi vizitat Pământul sau s-ar fi prăbuşit pe planeta noastră.

Citește și: Calistrat Chifan a mărturisit că s-a întâlnit cu Satana: „Mititel, negru, cu pălărie pe cap...”

Ronald Moultrie, subsecretar de stat pentru informaţii şi securitate, a declarat că "până acum nu am văzut nimic care ar sugera că a existat o vizită extraterestră, o prăbuşire extraterestră sau ceva de acest gen".

Pentagonul nu exclude existența unor dovezi. "Vom parcurge tot" 

Sean Kirkpatrick, directorul așa-numitului Birou de soluţionare a anomaliilor în toate domeniile (AARO) al Pentagonului, nu a exclus posibilitatea vieţii extraterestre şi a subliniat că are o abordare ştiinţifică în cadrul acestei cercetări.

Citește și: Misterul ceții londoneze care a ucis 12.000 de oameni, rezolvat după 6 decenii. Care este explicația

"Aş spune doar că ne structurăm analiza astfel încât aceasta să fie foarte amănunţită şi riguroasă. Vom parcurge tot", a adăugat el, vineri, în cadrul primei conferinţe de presă organizată de la înfiinţarea AARO, în luna iulie.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Marina Americană (US Navy) a publicat anul trecut o serie de noi clipuri și fotografii cu fenomene de tip OZN.

Într-o astfel de filmare cu un obiect zburător neidentificat se vede o creație misterioasă de forma unei piramide observată în timp ce zboară pe cer. Pentagonul a confirmat autenticitatea conținutului media ca provenind de la Marina Americană (US Navy).

Armata SUA a raportat peste 400 de "fenomene aeriene neidentificate"  

Misiunea AARO se concentrează asupra activităţilor inexplicabile din proximitatea instalaţiilor militare, în spaţiul aerian restricţionat şi în "alte zone de interes", iar scopul său este de a contribui la identificarea posibilelor ameninţări la adresa siguranţei operaţiunilor militare americane şi a securităţii naţionale.

Un raport guvernamental de anul trecut a documentat peste 140 de cazuri pe care armata americană le numeşte oficial "fenomene aeriene neidentificate" (Unidentified Aerial Phenomena- UAP) observate începând din 2004.

Citește și: VIDEO |Un bărbat și-a tăiat două degete pentru a deveni extraterestru. El vrea să aibă gheare în loc de mâini

Kirkpatrick a declarat că de atunci au mai fost documentate câteva sute de cazuri. Cifra exactă urmează să fie dezvăluită în curând, însă un înalt oficial din marină a declarat în mai că numărul total al cazurilor raportate ajunsese deja la 400. 

Citeste si: Gagea, deranjat de gestul pe care l-a făcut Alexandra atunci când l-a luat pe Bogdan de mână. „Ai impresia că Bogdan nu are șanse în fața nimănui?”- kfetele.ro

Citeste si: Atacat de rechin. Un actor celebru din "Piraţii din Caraibe" a murit la 49 de ani. Și-a găsit sfârșitul în timp ce făcea surfing- radioimpuls.ro

Toate, cu excepţia unuia- o situaţie atribuită unui balon mare, dezumflat- rămân neexplicate şi sunt supuse unor analize suplimentare, potrivit raportului.

Pentru celelalte 143 de cazuri, raportul a constatat că sunt disponibile prea puţine date pentru a se putea cunoaşte cu exactitate dacă este vorba despre unele sisteme aeriene sofisticate, dezvoltate fie de guvernul american, de o entitate comercială sau de o putere străină precum China sau Rusia.

Raportul din 2021 a inclus câteva fenomene UAP, obiecte enigmatice cu o viteză şi manevrabilitate ce depăşeau tehnologia aviatică cunoscută şi lipsite de orice mijloc vizibil de propulsie sau de suprafeţe de control al zborului, notează Reuters.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si