Ce spune Raluca Turcan, după ce a fost surprinsă fără mască de protecție. "Am solicitat să fiu amendată"

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a făcut mai multe declarații în legătură cu fotografiile în care apărea fără masca de protecție. Raluca Turcan a precizat, marţi, că va rămâne în continuare adepta măştii de protecţie şi a vaccinării anti-COVID-19. Aceasta consideră că este necesar să respectăm în continuare, măsurile de prevenție împotriva virusului SARS Cov-2.

Author: Alina Raducu miercuri 31 martie 2021 , 09:57

Ce spune Raluca Turcan, după ce a fost surprinsă fără mască de protecție?
Ce spune Raluca Turcan, după ce a fost surprinsă fără mască de protecție? Sursa foto: Facebook Raluca Turcan
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Muncii, a reacționat în urma criticilor aduse de public, după ce a fost fotografiată fără mască, într-o remorcă alături de mai multe persoane, în ziua în care a participat la o acțiune de împădurire.

UPDATE. Raluca Turcan a revenit cu un al doilea mesaj în care spune că a solicitat expres să fie amendată: "Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare", a scris Turcan pe Facebook.

”Un răspuns clar pentru criticile care mi s-au adus astăzi, referitoare la acţiunea de împădurire de sâmbătă:

condiţia pentru participarea la acţiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen;
de asemenea, la locaţia din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măşti şi dezinfectanţi.

Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33.
fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măştile au fost purtate, cu puţine excepţii, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare;
rămân o adeptă a măştii de protecţie şi a vaccinării şi cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor”, a scris marţi seară, pe pagina sa de Facebook, Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a postat câteva imagini de la acţiunea de împădurire de sâmbătă, în care toți participanţii purtau mască de protecţie.

Ce a afirmat Ministrul Muncii după ce a fost criticată că nu a purtat mască de protecție la o acțiune de împădurire?

Repet, în mare parte a celor 5 ore, masca a fost purtată. Îmi doresc să rămânem toţi prudenţi, echilibraţi şi să trecem cu bine de aceste momente”, a mai menționat Turcan, pe Facebook.

Ce spune Raluca Turcan, după ce a fost surprinsă fără mască de protecție?
Ce spune Raluca Turcan, după ce a fost surprinsă fără mască de protecție?[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu câteva zile, Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, împreună cu preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi încă şase persoane.

Fotografiile cu Ministrul Muncii au fost făcute la acţiunea de împădurire de sâmbătă, în Sibiu, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu COVID-19.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis a făcut anunțul după proteste: „Restricțiile nu pot fi încă ridicate”

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si