Cea mai mare pisică domestică, din lume, a ajuns în Cartea Recordurilor. Seamănă cu o panteră
N-o să-ți vină să crezi cât măsoară cea mai mare pisică domestică din lume. Fenrir a ajuns în Cartea Recordurilor, iar mulți o aseamănă cu o panteră.

Cea mai mare pisică din lume.
[Sursa foto: Presa străină]In articol:
Proprietarul celebrei pisici este un medic american. Animalul a ajuns în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai mare pisică domestică din lume. Pisica se numește Fenrir, are 2 ani și 10 luni și este din rasa Savannah.
Citește si: Îți dorești un prieten necuvântător? Iată care sunt cele mai iubitoare animale de companie
Animalul a fost numit cea mai mare pisică domestică de lume, intrând astfel în Cartea Recordurilor. Are doar doi ani și zece luni și aparține medicului William John Powers din Farmington Hills, Michigan, SUA.
Cea mai mare pisică din lume
Pisica doctorului a intrat în Cartea Recordurilor pe 30 septembrie. Felina măsoară 47,83 de centimetri și este rezultatul încrucișării dintre o pisică domestică și un serval, o pisică sălbatică africană.
Totuși, Asociația Internațională a Pisicilor a recunoscut oficial rasa Savannah ca fiind domestică.William, alături de pisica sa.
Fenrir a depășit înălțimea fratelui său, Arcturus, care a fost cea mai mare pisică domestică din toate timpurile (48,4 centimetri).
Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro
Citește si: Pisicuță salvată din atacurile de la Harkov
„Arcturus a murit într-un incendiu tragic, în urmă cu cinci ani”, a spus Will.
Cu 5 ani în urmă, casa lui din Farmington Hills a luat foc, iar Cygnus, un Maine Coon argintiu care deținea recordul pentru cea mai lungă coadă a unei pisici domestice în viață, și Arcturus au murit.
Medicul a declarat că animalul său de companie este adesea confundat cu alte rase pentru că este mult mai mare decât alte pisici Savannah.
Citește si: Românii iubesc pisicile
„Uneori oamenii cred că este o panteră sau o pumă. Acest lucru poate speria oamenii și se îndepărtează de el de frică, dar, după ce le explic că este o pisică de terapie și foarte prietenoasă, oamenii sunt încântați să se apropie de el”, a spus americanul.
William iubește animalele foarte mult și este chiar și președinte al unui adăpost pentru pisici din Detroit. Acum, folosește statutul privilegiat al lui Fenrir pentru a organiza evenimente caritabile la care strânge fonduri pentru pisicile fără stăpân.
Citește si: 15 sfaturi pentru a te descurca cu pisicile