Numărul morților ar putea fi mai mare față de cel declarat, asta pentru că bombardamentele continuă, iar numărul persoane decedate ste greu de monitorizat. Mai multe bombardamente au avut loc și noaptea în Harkov, unde mai mulți civili au fost uciși.

Citeste si: Rusia ar putea lansa un atac chimic la Mariupol

Rusia ar putea lansa un atac chimic la Mariupol

Se pare că zvonurile potrivit cărora armata rusă ar putea ataca prin armament chimic Ucraina se adeveresc.

Armata rusă ia calcul să lanseze un atac cu arme chimice la combinatul siderurgic Azovstal, unde se află baricadaţi ultimii apărători ai oraşului Mariupol.

Citeste si: Cum arată harta combinatului Azovstal. Aici se duc lupte grele între soldații ruși și cei ucraineni

Potrivit InformNapalm, armata rusă ar putea folosi luni sau marţi arme chimice împotriva ultimilor apărători ai oraşului Mariupol, situat la Marea Azov.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 82. Noi bombardamente în Odesa. Armata rusă a distrus spitalul din Severodonețk. Soldații din Belarus, implicați în luptele de lângă graniță

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, aproximativ 2.000 de „prizonieri” ar urma să fie utilizaţi drept „scuturi umane”.

Mai mulți soldați ar fi fost trimiși în recunoaștere

Sursele InformNapalm spun că ruşii au plănuit să trimită soldaţi în recunoaştere, toţi fiind echipaţi cu măşti de gaze, o trusă de protecţie şi un rucsac mic al cărui conţinut rămâne un mister.

Citeste si: Ce se întâmpla cu soldații ruși pe frontul din Ucraina, în timp ce Putin ținea discursul de Ziua Victoriei

De asemenea, ruşii au în vedere să desfăşoare în oraş şase cisterne al căror conţinut rămâne de asemenea un mister, acestea fiind însoţite de vehicule blindate.  

Citeste si: Un tânăr de 15 ani a fost ucis în bombardamentele de lângă Harkov. Acesta ajuta la evacuarea animalelor dintr-o grădină zoologică

Potrivit unui medic, fiecare luptător de la Mariupol retras în Azovstal este foarte slăbit.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si