Cele două săptămâni de vacanță vor fi recuperate. Anunțul a fost făcut de Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei: „Cele două săptămâni de vacanţă sunt convins că se vor transforma în două săptămâni de şcoală cu prezenţă fizică între 3 şi 14 ianuarie, pentru gimnaziu şi liceu, respectiv într-o săptămână, între 10 şi 14 ianuarie, pentru primar.”

Author: Diana Bostan marți 26 octombrie 2021 , 16:13

Sorin Câmpeanu

Sorin Câmpeanu anunț

[Sursa foto: Facebook/ Sorin Câmpeanu]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat că cele două săptămâni de vacanţă vor fi recuperate în luna ianuarie. ”Cele două săptămâni de vacanţă suplimentară sunt convins că se vor transforma în două săptămâni de şcoală cu prezenţă fizică între 3 şi 14 ianuarie, pentru gimnaziu şi liceu, respectiv într-o săptămână cu prezenţă fizică, între 10 şi 14 ianuarie, pentru ciclul primar”, anunţă ministrul.

Școlile cu prezență fizică vor începe pe 3 ianuarie pentru gimnaziu și 10 ianuarie pentru cei din ciclul pimar

”Nu se pierde nicio zi de şcoală nici din semestrul 1, nici din semestrul 2. Cele două săptămâni sunt maximul ce poate fi recuperat in aşa fel încât datele de examene să fie cele cunoscute, fără a se pierde nicio zi de cursuri. Acest

lucru va face obiectul unui ordin de ministru semnat în 5 noiembrie, pentru modificarea structurii anului şcolar, aşa cum se precizează în Hotărârea CNSU nr. 91 şi aşa cum am anunţat deja public”, a declarat ministrul. 

Citeste si: Dan Vîlceanu, despre remedierea problemelor cu școlile private

Până la data de 5 noiembrie va fi luată o decizie clară

”Cele două săptămâni de vacanţă suplimentară sunt convins că se vor transforma în două săptămâni de şcoală cu prezenţă fizică între 3 şi 14 ianuarie, pentru gimnaziu şi liceu, respectiv într-o săptămână cu prezenţă fizică, între 10 şi 14 ianuarie, pentru ciclul primar”, a mai declarat ministrul.  

Elevii au două săptămâni de vacanţă, pentru a se limita răspânirea virusului. 

Citeste si: Este oficial. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a semnat ordinul privind vacanța elevilor până în 8 noiembrie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si