Cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia anunță un nou seism: ”Un cutremur mare, de 7-8 pe Richter, la sfârșitul săpămânii!”

Frank Hoogerbeets, cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia, anunță un nou seim devastator la sfârșitul acestei săptămâni.

Author: Stefania Pavel joi 02 martie 2023 , 11:17

Frank Hoogerbeets, cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia, anunță un nou seim devastator la sfârșitul acestei săptămâni

Frank Hoogerbeets, cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia, anunță un nou seim devastator la sfârșitul acestei săptămâni

[Sursa foto: Frank Hoogerbeets - Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cercetătorul, Frank Hoogerbeets, care a prezis cutremurul de intensitate mare în Turcia, a făcut noi previziuni.

Conform acestuia, în câteva zile va urma un nou cutremur devastator.

"O convergență a geometriei planetare critice în jurul datei de 2 și 5 martie poate duce la o activitate seismică mare până la foarte mare, posibil chiar și un cutremur de mare forță în jurul 3-4 martie și/sau 6-7 martie", a spus Frank Hoogerbeets. Mai mult, acesta spune că seismul va avea 7 sau chiar 8 pe scara Richter.

Cercetătorul a prezis un cutremur de 7 pe scara Richter

”Din nou, am putea asista la un eveniment seismic major spre mare ca rezultat. Ar putea fi de magnitudine medie 7, dar și mult peste magnitudinea 8.

Nu exagerez aici, nu încerc să creez teamă. Acesta este un avertisment, deoarece geometria planetară critică pe care o vedem aici este cunoscută pentru a provoca evenimente seismice majore sau mari. Și nu ar trebui să îl subestimăm”, a mai adăugat acesta.

Citeste si: Adevărul despre substanțele pe care le-a consumat Ana Morodan. Primele declarații ale „contesei digitale”, după incident- kanald.ro

Citeste si: Adelina Pestrițu, mesaj public pentru Ana Morodan, după ce a fost reținută de polițiști- wowbiz.ro

Citește și: 46 de ani de la Cutremurul din 1977- Povestea unei tragedii naționale

De asemenea, Frank Hoogerbeets a mai spus că s-ar putea să nu fie doar un singur eveniment seismic mare, ar putea fi mai multe evenimente seismice cu mult peste magnitudinea 6 în această primă săptămână din martie. 

”Fie vom avea cel mai mare eveniment seismic în jurul datei de 3 sau 4, imediat după geometria planetară critică din data de 2. Sau apoi poate și o creștere seismică după data de 5, care va fi în jurul datei de 6, 7, la momentul lunii pline. Sau am putea vedea o creștere seismică suplimentară în jurul datei de 3, 4 și apoi cel mai mare seismic eveniment în urma geometriei planetare pe 5 și va fi în jurul datei de 6, 7 cu luna plină”, a mai adăugat cercetătorul.

Frank Hoogerbeet a prezis cutremurul din Turcia, cu doar 3 zile înainte

Totoadată, cercetătorul de la Solar System Geometry Survey, cu sediul în Olanda, Frank Hoogerbeets, a scris pe Twitter, înainte de cutremurul din Turcia: "Mai devreme sau mai târziu va avea loc un seism M 7,5 în această regiune”.

Citește și: Gest impresionant: Un miliardar donează 3,25 milioane de dolari pentru achiziționarea de ambulanțe în Ucraina

După producerea seismului, cercetătorul a avertizat că vor urma replici puternice în regiune, ceea ce s-a întâmplat după câteva ore de la cutremur. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si