Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario: "La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele"

E clar că Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario.

Matei Vaihan, luni 16 septembrie 2019 , 21:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

S-a aflat că Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario. Fostul mare fotbalist a comentat accidentul mortal produs de Mario Iorgulescu și l-a criticat dur pe tatăl său, Gino, șeful LPF, afirmând că nu înțelege de ce acesta i-a oferit o mașină de 300.000 de euro. (vezi ce a spus Şerban Huidu despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu)

Citeste si: Sebastian Bodu consideră că Gino Iorgulescu e vinovat de accidentul mortal provocat de Mario: „Îmi pare rău că nu am apucat să îl trimit în pușcărie și pe ăsta. Poate aș fi salvat o viață”

Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario: "Din prea multă dragoste, se petrec niște lucruri inadmisibile"

„La acest băiat cu probleme, din prea multă dragoste, se petrec niște lucruri inadmisibile. În primul rând, unui băiat cu asemenea probleme nu poți să-i cumperi o mașină de 300.000 de euro. Să meargă cu metroul, să meargă pe jos! E vorba de mentalitate și de educație. La noi, dacă avem niște copii, trebuie să le dăm totul, să le facem toate poftele. Și, din păcate, devin niște victime ale neatenției noastre. Știu că acest copil l-a încercat pe Gino Iorgulescu de multe ori în ultimii ani”, a spus Cornel Dinu.

Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario. Acesta e internat în stare gravă

Se ştie că Cornel Dinu crede că Gino Iorgulescu nu l-a educat pe Mario. Între timp, situaţia lui Mario, care e internat la spitalul Elias, s-a agravat. Presa a relatat că rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie, iar medicii au decis că trebuie să fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui să poată fi ajutați în mod artificial. Rinichii lui Mario au încetat să mai lupte, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de dializă pentru ca tânărul să fie ținut în viață. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si