Mario Iorgulescu a nenorocit o familie. Tatăl victimei: ”Copilul meu era aruncat pe jos”

Tatăl lui Dany Vicol,, bărbatul de 24 de ani care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, a povestit calvarul prin care a trecut după ce a aflat că fiul său a murit.

R.B., sâmbătă 14 septembrie 2019 , 17:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“În noaptea respectivă, eram la serviciu şi la ora 2 şi jumătate, m-au anunţat nişte prieteni. Mi-au spus să vin repede pe Şoseaua Chitilei că Dani a făcut accident. Am intrebat cât de grav, daca e bine si au zis: “Vino repede că nu ştim, poliţia nu ne lasă să vedem ce s-a întâmplat.

Citeste si: Anunț de ultimă oră: Organele lui Mario Iorgulescu au cedat

La 3 fără câteva minute, am ajuns la locul faptei. Când am ajuns, am mers la ambulanţă, am crezut că e acolo, acolo se strângeau lucruri. Nu era acolo. Prima ambulanţă a plecat cu rănitul, iar pe copilul meu nu-l găseam. Spuneau că e la spital, dar era pe jos, aruncat pe iarbă, la 10 metri de maşina lui. Toţi încercau să mă ducă într-o parte şi alta ca să nu-l văd.

Citeste si: Gino Iorgulescu şi-a scos fiul de la dezintoxicare înainte ca Mario să se vindece de dependenţa de droguri: ”L-ați externat înainte de terminarea tratamentului?”

Poliţiştii nu m-au întrebat cine sunt, am spus că sunt tatăl victimei, am întrebat unde e şi mi s-a zis să am răbdare şi să stau liniştit. După aproape o oră, stând în zonă, mă uitam, întrebam, am aflat că el e mort deja. Din momentul acela, nu ştiu ce reacţii am avut, foarte urâte, n-am mai putut să rezist.

Citeste si: Mesajul sfâșietor al mamei lui Bogdan Șeitan, artistul care a murit la doar 31 de ani

Mario Iorgulescu venea de la Târgovişte cu o viteză aproape de 300 kilometri la oră, în momentul impactului cei care au ajuns primii au zis că acul era blocat la 245 de kilometri la oră. Şoferul se spune ca era băut, drogat. La viteza aia, nu ştiu ce om poate să conducă, decât un om care nu e întreg la minte, probabil.

Fiul meu se apropia de semafor, semaforul era roşu, iar el era în oprire, în apropierea semaforului. În urma lui, la 100 de metri, era o altă maşină care a văzut impactul real, unii din prietenii lui în spate” , a declarat tatăl victimei potrivit adevarul.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si