Coronavirus: Țara care prelungește automat vizele pentru străini

Thailanda a aprobat miercuri un plan pentru a permite tuturor străinilor care au intrat legal în țară să primească prelungiri automate de vize.

I.C., miercuri 08 aprilie 2020 , 19:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Măsura a fost luată pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

Thailanda și-a închis frontierele și a interzis accesul străinilor, cu excepția diplomaților și a posesorilor de permise de muncă, pentru a combate focarul COVID-19.

Citeste si: Şeful delegaţiei medicale din România care lucrează la Milano: „Ne-am lăsat familiile acasă, dar am venit aici pentru a ajuta”

Străinii care au intrat în țară înaintea impunerii interdicției- care aveau vize sau au primit vize la sosire- nu vor trebui să se prezinte la centrele de imigrație, deseori

aglomerate, pentru a-și prelungi șederea.

Prelungirea automată a vizelor a fost acordată până la 30 aprilie, potrivit unui document al ministrului de Interne. Potrivit unui oficial, guvernul ar putea prelungi acest termen în fiecare lună, informează Reuters.

Citeste si: Nelu Tătaru: „Mai avem două-trei săptămâni în care vom creşte ca număr de cazuri”

Săptămâna trecută, guvernul a permis lucrătorilor migranți cu permise de muncă expirate să rămână în țară, fără a fi nevoie să solicite prelungiri, până când Thailanda își va redeschide granițele.

Citeste si: OMC: Comerțul internațional, sub nivelul crizei din 2008

Țara a raportat miercuri 111 cazuri noi de coronavirus. Printre aceștia se află 42 de thailandezi repatriați din Indonezi care au călătorit pentru o adunare religioasă luna trecută.

În total, Thailanda a raportat 2.369 de cazuri de coronavirus și 30 de decese. Țara se află în stare de urgență până la sfârșitul lunii.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimosii au decis! Incredibil pe cine vor sa trimita acasa! El este concurentul... Faimosii au decis! Incredibil pe cine vor sa trimita acasa! El este concurentul nominalizat spre eliminare!
spotmedia.ro
Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație... Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație sănătoasă și cât mai multă mișcare. Fără stres. Și fără țigări
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă
infoactual.ro
Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR! Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
infoactual.ro
Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină... Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină negativă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si