Cortina se ridică! Actorul Marius Manole, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”

În această seară, de la 23:15, Marius Manole vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Author: Andreea Bolocan marți 16 martie 2021 , 16:53

emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai Marius Manole actor
Marius Manole și Denise Rifai
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În cadrul interviului maraton, actorul se va confesa publicului prin intermediul întrebărilor răscolitoare despre viața personală și carieră, astfel că telespectatorii îl vor putea cunoaște în profunzime pe omul Marius Manole, dincolo de cortina teatrului.  Personalitate

marcantă a scenei românești, unul dintre cei mai talentați și iubiți actori din România, Marius Manole  își expune cu sinceritate debordantă  trăirile cele mai intime, în cadrul acestui interviu eveniment.

Citeste si: Un actor de excepție vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Marius Manole: “M-am ferit toată viața să aflu lucruri despre mine…”

Actorul Marius Manole a oferit detalii din viața personală

“M-au crescut cu principiul acesta, 'capul plecat sabia nu-l taie!'. Ceea ce m-a terminat ani de zile. Nu știu dacă m-a terminat, dar poate m-a ajutat să fiu revoltat toată viața pentru că părinții mei, toată viața au fost asupriți de sistem.

Trăiau cu o frică îngrozitoare, să nu fie sancționați, să nu fie dați afară… Am urât lucrul ăsta, că nu erau niște oameni liberi… Îmi pare rău pentru ei că au avut viața asta. Meritau ceva mai bun!”, afirmă Marius Manole, la una dintre întrebările adresate în cadrul interviului din această seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Cu ce se ocupă Marius Crăciun de la Survivor România 2021. Nu este la primul concurs televizat

Denise Rifai îi va pune cele mai incomode întrebări actorului Marius Manole

“A confiscat Ion Caramitru 'Teatrul Național'?, “Cât de sărac ați fost?”, “Aveți probleme cu alcoolul?”, “De ce v-ați ratat viața?”, “Jucați în seriale TV pentru bani?”,  “Va e frică să iubiți?”, “Sunteți fericit?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Marius Manole în cadrul ediției de marți seară a emisiunii difuzate de la 23:15, la Kanal D!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si