Elena Udrea și iubitul ei sunt împreună de 5 ani și au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani și jumătate. Pe 20 septembrie 2018, Eva Maria, fiica celor doi se năștea într-o maternitate din Costa Rica. Primul an de viață al fiicei Elenei Udrea nu a fost tocmai ușor, având în vedere că mama ei a ajuns după gratii imediat după ce a născut. Totodată, Eva a avut noroc în această perioadă cu bunica maternă, dar mai ales cu tatăl său, Adrian Alexandrov, care s-a dovedit a fi un părinte implicat, devotat și chiar descurcăreț.

Ce pedeapsă a primit Elena Udrea

Elena și Adrian

Elena Udrea a fugit în Costa Rica alături de Alina Bica, însă nici acolo nu a scăpat însă de justiția insistentă și a ajuns după gratii. A ajuns să fie eliberată după două luni, în urma deciziei venite de la Instanţa Supremă din România, care a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători, formate nelegal. Chiar şi aşa, condiţiile în care a fost încarcerată i-au dat mult de furcă Elenei Udrea, după cum povestea chiar ea la revenirea în ţară. Așadar, fostul ministru al Turismului fusese condamnat la șase ani de detenție în dosarul ”Gala Bute” şi a fost eliberată în apropierea Crăciunului, la fel ca şi Rudel Obreja.

Citeste si: Elena Udrea, după condamnarea la 8 ani de închisoare: O blestem pe judecătoare

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

În vara anului 2017, Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au logodit în mare secret și par foarte fericiți împreună.

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, cu 11 ani mai tânăr decât aceasta, şi care are o fetiţă cu fosta politiciană PD, este născut pe 5 februarie 1987 în Tulcea. Acesta a absolvit London Academy of Media Film and TV Presenter.

Adrian Alexandrov a cochetat cu modelingul, acesta defilând chiar şi în prezentările lui Cătălin Botezatu. După ce a renunţat la cariera de model, iubitul Elenei Udrea a devenit steward pentru cei de la Emirates, unde a câştigat sume importante de bani.

Eva Maria, fetița Elenei Udrea

Citeste si: Elena Udrea a vorbit după ce a fost infectată cu coronavirus: „Cel mai probabil, după simptome, l-a contactat întreaga familie”

În momentul de față, Adrian lucrează ca și broker imobiliar. La sfârșitul anului 2017, el și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o celui mai mare furnizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare. Logodnica sa, Elena Udrea l-a încurajat să facă acest pas, ea fiind o susținătoare înfocată a iubitului său și crede mult în acest tip de afaceri, după cum a declarat ea la un moment dat.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si