Potrivit avocatei Gabrielei, tânărul ar fi fost martor la dubla crimă. În momentul în care bărbatul a împușcat-o pe fiica Gabrielei, Renata, băiatul ar fi fost în camera sa.

L-a cruțat pe băiatul de 17 ani

Potrivit anchetatorilor citați de presa din Italia, după ce a tras în fata de 22 de ani, bărbatul s-a îndreptat către soție, Gabriela. Femeia ar fi încercat să se ascundă în casă, iar în apărarea ei a sărit băiatul de 17 ani al cuplului.

În timp ce Gabriela a căzut victimă, adolescentul a reușit să fugă din casă și a scapăt cu viață.

În fața anchetatorilor, bărbatul care și-a recunoscut crimele a declarat că nu știe cum de nu l-a ucis și pe băiatul pe care-l avea cu românca, un adolescent de 17 ani, martor la tragedie.

Citeste si: O româncă și fiul ei au fost împușcați mortal de soțul polițist

L-aș fi putut ucide și pe el. Nu știu ce m-a oprit ”, avea să le spună, apoi anchetatorilor, tatăl lui, Salvatore.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că le-a omorât pe cele două femei

După dubla crimă, italianul s-a oprit la un bar din apropierea locuinței. A fost agresiv și acolo când i-a cerut un telefon mobil unei angajate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Angajata barului:  Mi-a spus: „Dă telefonul, dăcă nu, vă omor pe toți”. Mi-a cerut să îl pun pe difuzor. Am făcut-o și le-a zis carabinierilor: „Veniți să mă luați, pentru că le-am omorât pe soția mea și pe fiica mea.

Citeste si: Horoscopul verii 2022. Care sunt zodiile care vor străluci în următoarele luni?

Cei doi se despărțiseră și chiar marți ar fi avut termen în procesul de divorț.

Avocata victimelor spune că femeile erau înfometate de italianul care se temea că îi vor lua casa, în urma divorțului cerut de soția sa.

Citeste si: Kanal D, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Pe langă verdictul în cazul cererii de divorț, instanța din Italia trebuia să se pronunțe și în cazul celor cinci plângeri pe care mama și fiica le făcuseră împotriva bărbatului, în ultimul an. În ciuda acestora, autoritățile din Italia doar i-au retras bărbatului pemisul de port-armă. Italianul păstrase, însă pușca în casă.

Citeste si: Alarmă aeriană la Kiev, la scurt timp după sosirea președintelui Klaus Iohannis

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si