Cristi Borcea și-a vândut apartamentul cu living, trei camere și patru băi pe care îl deținea într-un complex rezidențial de lux din Miami. Prețul obținut de Borcea, conform site-urilor americale specializate în imobiliarre, a fost de 1,9 milioane de dolari. Borcea a lăsat enorm din preț.

Borcea apartament
Apartamentul vândut de Borcea are vedere la Ocreanul Atlantic

Borcea a cumpărat apartamentul în 2011, pentru 1,45 milioane de dolari. Ulterior, l-a scos la vânzare pentru 3 milioane de dolari, după o renovare masivă, dar nu a găsit client.

La începutul lui 2020, el a mai scăzut din preț, cerând 2,2 milioane de dolari. Până la urmă, tranzacția s-a făcut pentru 1,9 milioane de dolari, cee ace înseamnă că Borcea a fcăut o reducere de 1,1 milioane de dolari față de prețul inițial.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Prima soție a lui Cristi Borcea investește o avere în hotelul din Olimp! Mihaela Borcea îl renovează complet și îl ridică până la 15 etaje! EXCLUSIV

Citeste si: Delia Matache a dat 3 milioane de euro pe un penthouse în București! Locuința de 575 metri pătrați ocupă două etaje!

Citeste si: Cristi Borcea nu și-a mai văzut sora cea mică de ani buni! Ștefania are 43 de ani și este căsătorită în Germania FOTO

Borcea apartament
Așa arată o parte din livingul apartamentului din Miami

Apartamentul vândut de Cristi Borcea are facilități de 5 stele

Afaceristul mai are un apartament în același complex, pe care a dat 750.000 de dolari, dar pe care i l-a lăsat Alinei Vidican, fosta soție, la partaj. „Un apartament cu o panorama uimitoare la ocean, vizibila de pe toate cele trei balcoane. Penthouse-ul este realizat exeptional, proprietarul neuitandu-se la bani atunci cand l-a renovat.

Are mobilier de lux de la Casa Fendi, tapet diferit in fiecare camera (matase, bambus si bumbac). Facilitati de 5 stele”, era caracterizat apartamentul pe site-urile de imobiliare.

Apartamentul vândut de Cristi Borcea mai era echipat cu dispozitive de iluminat cu cristale Swarowski, zonă de relaxare, bucătărie de lux, podea din marmură şi lemn, camere cu baie proprie, sală de conferinţe şi biliard și cameră media.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si