Sebastian Matisan, VICTIMA: Distributia este separata de partea asta de facturare, ori ping-pong-ul acesta intre Enel Distributie si Enel Muntenia a facut ca la doua incidente pe care le-am inregistrat la domiciliu in 2015 sa nu fiu despagubit.

Este cosmarul contribuabilului care incearca sa-si recupereze banii pe electrocasnicele distruse de suprasarcinile de tensiunea din reteaua electrica.

Chiar daca Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei are in vigoare o procedura prin care, in teorie si in 30 de zile, suma ar trebui returnata. Reglementari despre care pagubitii nu prea stiu ce sa spuna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Poziția corectă a mâinii la măsurarea tensiunii. Ce să nu faci cu 30 de minute înainte- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Sebastian Matisan, VICTIMA: S-a povestit aici de oameni care isi angajeaza specialisti sa le traduca reglementarile ANRE, ceea ce este rusinos.

Pana uriasa de electricitate din capitala de pe 1 noiembrie nu i-a speriat pe bucurestenii afectati. Cea mai mare frica a fost sa nu ramana fara televizoare sau frigidere cand revine curentul.

Mai ales ca despagubirile se dau doar in baza unor documente justificative, care trebuie depuse in cel mult 10 zile de la incident.

Cu alte cuvinte, tot pagubitul trebuie sa dovedeasca faptul ca supratensiunea din retea i-a ars electrocasnicele.

O plangere la Protectia Consumatorului ar urgenta lucrurile?

 Daniel Zamfir, senator: Credeti cumva ca eu sunt vreun fan al ANPC-ului? In niciun caz.

Potrivit procedurilor ANRE,  cetateanul pagubit mai atrebuie sa prezinte actele de achizitie ale produselor deteriorate, dar si confirmarea costurilor de reparatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si