Târgurile de produse tradiționale sunt la mare căutare în perioada sărbătorilor. Cozonacul, pasca și drobul sunt atracțiile sărbătorilor pascale. Chiar dacă toți micii producători se confruntă cu scumpirile de anul, prețurile produselor n-au fost majorate foarte mult față de anul trecut.
În târgurile cu produse tradiționale au început deja oamenii să facă cumpărăturile pentru Paște.
Prețuri pe măsură
Iar în astfel de târguri tradiționale, calitatea pe care mulți o caută are prețuri pe măsură!
"Ce v-ați luat? Pască și cozonac. Cum vi s-au părut prețurile? Cum să mi se pară, ca de obicei, măricele, dar și calitatea este foarte bună."
Citeste si: Mesaje de Paşte 2022: Urări şi felicitări cu Hristos a Înviat!
"Cârnăciori subțiri de porc, șorici și smântână. Și cum vi s-au părut prețurile? Puțin piperate sincer, dar asta este."
Încă de la prima oră oamenii au mers în târg ca să prindă cele mai bune produse.
Citeste si: Cum vopsim ouăle de Paște fără aditivi
Drobul de casă costă 49 de lei kilogramul, mușchiul crud afumat 60 de lei kilogramul, iar, un pui crescut la curte costă 33 de lei kilogramul, cu mult mai mult decât în magazinele obișnuite.
Fermierii se plâng că au crescut costurile de producție
Fermierii se plâng și ei că, din cauza scumpirilor, costurile de producție au crescut foarte mult.
Dumitru vine de la Bran pentru a-și vinde produsele la București. Are deja clienții lui pentru cozonacii și dulciurile fără zahăr destinate diabeticilor, iar, anul acesta, a fost nevoit să mărească prețurile.Citeste si: Ouă de Paște. Cum se fierb corect? Multă lume face această greșeală
Dumitru Dumitrev, comerciant din Bran: "Totul s-a scumpit, materia primă toată e scumpă.
Târgul de la Agronomie este deschis și mâine până la 14:00.
Citeste si: Calendar ortodox 22 aprilie 2022: Ce sărbătoare este în Vinerea Mare
Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.
A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar ulterior a obținut un master în comunicare digitală.
”Sunt o fire curioasă și dornică de a învăța tot timpul lucruri noi. Printre interesele mele se numără călătoriile, cititul și social media. Întotdeauna mi-a plăcut să scriu și să folosesc cuvintele pentru a transmite mai departe povești oamenilor. De asemenea, îmi place să fiu tot timpul informată, astfel că job-ul de redactor de știri a venit ca o potrivire perfecta”.
Îi place rapiditatea cu care circulă informația în mediul online și adrenalina pe care o oferă o știre de ultimă oră:
”Cred cu tărie că viitorul jurnalismului cuprinde și zona digital”.