Dacian Cioloş şi-a împrumutat soţia pentru afacerea acesteia! În total, fostul premier a dat peste 50.000 de euro!

Din actele oficiale reiese că Dacian Cioloş şi-a împrumutat soţia pentru afacerea acesteia.

Author: Matei Vaihan joi 25 aprilie 2019 , 16:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că Dacian Cioloş şi-a împrumutat soţia pentru afacerea acesteia. Fostul premier este numărul unu de pe lista de candidați la europarlamentare a alianței USR-PLUS, depunându-şi recent declaraţia de avere. Din document, la rubrica veniturilor, Cioloş a completat că a încasat anul trecut venituri în valoare totală de 20.369 euro (1.700 euro pe lună) din prestarea de servicii de consultanță către Banca Mondială.( vezi cum l-a desfiinţat Marilena Rotaru pe Dacian Cioloş)

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Cât de bogat este Mihai Sturzu! Are patru terenuri, două case şi şi-a împrumutat prietenii cu 170.000 de euro!

Dacian Cioloş şi-a împrumutat soţia pentru afacerea acesteia. A virat 2.500 euro în conturile firmei

Din declaraţia de avere mai reiese că Cioloș a acordat, la o dată neprecizată, un împrumut în sumă de 11.721,43 lei (aproximativ 2.500 de euro) firmei Equilibre Connexion SRL a soției sale, Valérie Cioloș-Villemin, instructor de mindfulness. Valerie ţine cursuri de reducere a stresului şi susţine că „practica regulată a Mindfulness impactează pozitiv modul nostru de a gândi şi de a acţiona datorită aptitudinilor creierului de a se modela – conform conceptului ştiinţific de «Plasticitate cerebrală». Prin practica Mindfulness ne propunem să ne antrenăm «atenţia» tot aşa cum antrenamentul sportiv ne dezvoltă muşchii”.

Dacian Cioloş şi-a împrumutat soţia pentru afacerea acesteia. Are în conturi peste 70.000 de euro

E clar că Dacian Cioloş şi-a împrumutat soţia pentru afacerea acesteia. Cioloş a mai acordat împrumuturi fratelui său mai mic, Sorin Cioloș (43.500 euro), și unei anume Camelia Marian (10.000 euro). Aşadar, Cioloş şi-a împrumutat apropiaţii cu peste 55.000 de euro. Liderul PLUS are în conturi peste 72.000 euro la BNP Paribas Fortis Belgia, circa 22.000 lei la BRD și 561 euro la BNP Paribas Longvic, Franța. La capitolul imobiliar nu sunt noutăți, Dacian Cioloș raportând aceeași casă de vacanță de 98 mp de la Mărișel, județul Cluj, la care este coproprietar alături de soție din anul 2015.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si