Decizia disperată a părinților lui Tudor, adolescentul dispărut de două luni! ”Nu ne putem limita la a aștepta”

Tudor Niream, un adolescent de 15 ani, a dispărut de acasă de mai bine de două luni. Părinții sunt disperați.

C.L., joi 24 ianuarie 2019 , 08:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Sunt două luni de când Tudor Niream a plecat de acasă și de atunci nimeni nu l-a mai văzut. A fost căutat de familie, de voluntari, de oamenii legii, însă nu există nici o urmă. Acum, părinții lui Tudor au luat o decizie disperată în speranța că vor primi o veste despre băiat.

 “Viața lui Tudor nu are preț, dar nu ne putem limita la a aștepta. Este copilul nostru! Îl vrem pe Tudor acasă, lucru pe care suntem siguri că și el și-l dorește. Astfel, ne-am gândit să oferim o sumă de bani, după posibilitățile noastre, celui care ne va da informații în urma cărora ne vom găsi băiatul. Este tot ceea ce mai putem face, în afară de a ne ruga neîncetat la Dumnezeu să ni-l aducă teafăr acasă, în mijlocul familiei”, a declarat tatăl lui Tudor, citat de magazinsalajean.ro

Tudor Niream e pe lista copiilor dispăruți

Tudor Niream este din Zalău, iar acum este căutat în toată ţara, el fiind pe lista copiilor dispăruţi. Însă, dacă în primele zile de după dispariţia lui, băiatul a fost căutat de sute de oameni în împrejurimi, în lacul din apropiere şi apăreau zeci de mesaje că a fost văzut în diverse părţi ale ţării, acum s-a lăsat o tăcere grea! Anunţul cu dispariţia lui Tudor este în continuare distribuit în diverse grupuri de pe paginile de socializare, însă nu există o pistă pe care familia sau poliţiştii să meargă.

Citeste si: Ipoteză șocantă în cazul dispariției lui Tudor! După 44 de zile, unchiul său șochează: "Există o creatură infectă care a avut de-a face cu dispariția"

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut.

Citeste si: Filmul coșmarului! Cum a fost răpită Maria, fetița româncă din Londra, și ce s-a întâmplat până a fost găsită

Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciun semn până acum. Tudor a fost căutat de familie, de prieteni, de voluntari, de pompierii militari chiar şi în apele lacului Vârşolţ.

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si