Dominic Fritz: „Ieri, în judeţul Timiş s-au efectuat 10% din toate testele ţării”

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a transmis pe pagina sa de Facebook, că numai în cursul zilei de miercuri, în judeţul Timiş au fost efectuate 2.700 de teste COVID-19. În comparație cu judeţul vecin, Caraş-Severin, au fost făcute doar 40 de teste. Fritz a precizat că Ministerul Sănătăţii lucrează la un sistem care va transparentiza numărul de teste Covid făcute în fiecare judeţ.

Alina Raducu, joi 18 februarie 2021 , 21:34

Dominic Fritz: „Ieri, în judeţul Timiş s-au efectuat 10% din toate testele ţării”
Dominic Fritz: „Ieri, în judeţul Timiş s-au efectuat 10% din toate testele ţării”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Ieri, în judeţul Timiş s-au efectuat 10% din toate testele ţării. Am testat peste 2700 persoane- în judeţul Caraş-Severin au fost doar 40. Ghiciţi care dintre cele două judeţe este în scenariul roşu. Cât timp măsurile de restricţii se iau în funcţie de rata de infectare, această rată trebuie să fie un instrument credibil şi comparabil.

Altfel cum să convingem oamenii că restricţiile sunt un efort ce merită? Timişul e pedepsit pentru că nu se minte singur”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook.

Declarațiile primarului Timișoarei în egătură cu strategia unor județe în contextul pandemiei de COVID-19

Primarul municipiului Timişoara mai declară că strategia anumitor județe din țară de a ”suprima” situaţia cazurilor de infectare cu Coronavirus ne va costa pe toţi.

”Ştim de un an că doar testarea masivă ne permite să ţinem lucrurile sub control. Strategia unor judeţe de a suprima situaţia adevărată a infectărilor este una care ne va costa pe toţi. Mă bucur că Ministerul Sănătăţii lucrează la un sistem care va transparentiza numărul de teste făcute în fiecare judeţ”, a mai adăugat Fritz, în mesajul transmis pe Facebook.

Judeţul Timiş este singurul din ţară aflat în scenariul roşu, având o rată de infectare de 3,86 de cazuri la o mie de

locuitori. Numai în ultimele 24 de ore, potrivit celei mai recente raportări, au fost depistate 289 de noi cazuri de infectări cu COVID-19.

Citeste si: Gabriela Firea: „Se pregăteşte o tentativă josnică prin care să se impună creşterea mascată a vârstei de pensionare până la 70 de ani”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Este oficial! Ce se întâmplă cu impozitele în 2021! Ministrul Muncii a făcut anunțul... Este oficial! Ce se întâmplă cu impozitele în 2021! Ministrul Muncii a făcut anunțul despre bugetul de stat
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: "Lidl Tour îşi încheie activitatea în... Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: "Lidl Tour îşi încheie activitatea în România"
monitorulcj.ro
Sinucidere șocantă! Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat gol pușcă de la etajul 6 Sinucidere șocantă! Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat gol pușcă de la etajul 6
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si