Flăcările înalte au cuprins o hală uriașă, iar fumul gros este vizibil chiar și din oraș.
20 de muncitori se aflau înăuntru și au încercat să stingă flăcările, dar nu au reușit.

Citeste si: VIDEO| Decizia finală în Dosarul "Colectiv". Primarul Cristian Popescu Piedone, 4 ani de închisoare cu executare

Depozitul care a luat foc era plin de mărfuri, multe dintre ele materiale combustibile.

Așa că incendiul s-a extins și la un al doilea depozit, lipit de primul, al unei firme de colete.

Citeste si: VIDEO Incendiu puternic în parcul Grozăveşti. A fost trimis mesaj Ro-Alert

Peste 80 de pompieri militari, cu zece autospeciale, acționează în zonă. Deocamdată nu se știe de la ce a pornit totul și nici care este valoarea pagubelor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Câmpulung, Argeș

Explozie puternică la balconul unui apartament

Explozie urmată de incendiu, vineri, în balconul unui apartament situat la etajul 4! Se întâmplă chiar acum în municipiul Câmpulung.

Potrivit oficialilor  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş,  deflagraţia s-a produs într-un bloc din cartierul Grui, în balconul unui apartament situat la etajul al patrulea, informează News.ro.

Citeste si:  VIDEO- Un bărbat din Timișoara a fost prins cu 7,5 kilograme de cannabis. Cum a motivat faptul că a început să vândă droguri

La faţa locului intervin pompierii de la Detaşamentul Câmpulung şi a fost trimis şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş pentru asistenţa medicală la nevoie.

Citeste si: VIDEO Incendiu puternic în parcul Grozăveşti. A fost trimis mesaj Ro-Alert

Până la ora transmiterii acestei ştiri nu sunt date privitoare la existenţa unor victime. De asemenea, nu se cunoaşte, deocamdată cauza exploziei.

Explozia a avut loc la baza militară situată în localitatea Teisin, în regiunea Habarovsk, potrivit unei surse din cadrul serviciului local de urgenţă, citată de agenţia de presă rusă TASS, preluată de Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si