După ce a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu, nepotul lui Gigi Becali a fost din nou dat în judecată EXCLUSIV

Lucian Becali este nepotul favorit al patronului FCSB, dar și un cunoscut personaj monden.

Author: Petru Luca marți 15 septembrie 2020 , 16:07

Lucian Becali
Nepotul lui Gigi Becali este un tip vulcanic
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Lucian Becali este nepotul favorit al patronului FCSB, dar și un cunoscut personaj monden. În luna aprilie a acestui an, Lucian, nepotul lui Gigi Becali, a pierdut definitiv procesul deschis de Adelina Pestrițu, care se simțise lezată de unele afirmații făcute de acesta în

2016, când se despărțise de Speak. 

Citeste si: Ilie Dumitrescu a investit o avere în educația fiului său! Toto, care fost prins conducând sub influența drogurilor, a studiat actoria la Londra! EXCLUSIV

”Adelina Pestrițu și Spic s-au despărțit, asa da tragedie națională. Ce reconversia creditelor din franci elvețieni, ce blocare metroului pentru 4-5 ore, ce inundații în Galați, asta tragedie…S-o fi săturat săraca femeie de unde se f…pe 3-4-5.000 euro, să te f… doar pe frumusețe și de plăcere, nu e rentabil…”, a scris atunci Lucian Becali pe contul său de socializare.

După trei ani de proces, judecătorii au decis ca Lucian Becali să-i achite Adelinei Pestrițu daune în valoare de 19000 lei, bani pe care fosta prezentatoare i-a donat într-un scop nobil. 

Nepotul lui Gigi Becali a fost dat în judecată de o firmă de pază și protecție 

"În urma unui proces pe care l-am câştigat, instanţa a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces şi nici despre persoana care a fost obligată în Instanţă să-mi plătească această sumă.(…)  Iată că suferinţă mea s-a transformat în bucurie şi deşi cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că nişte oameni să fie ajutaţi să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital”, a scris Adelina Pestriţu pe Instagram.

Lucian Becali
Lucian, nepotul lui Gigi Becali

Din păcate pentru Lucian Becali, acum câteva zile o cunoscută firmă de protecție și pază l-a acționat și ea în judecată, la Judecătoria Buftea, așa că urmează o nouă perioadă complicată pentru nepotul favorit al lui Gigi Becali, care va lua din nou calea tribunalelor. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si