Clinica oncologică a lui Gigi Becali îl ruinează pe afacerist! Gaura financiară provocată de spital este de peste 9 milioane de euro! EXCLUSIV

Gigi Becali a investit enorm în clinica oncologică pe care și-a construit-o. El a împrumutat, cu 6,5 milioane de euro, firma prin care se derulează activitatea spitalului.

Author: Matei Vaihan miercuri 26 august 2020 , 13:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Clinica oncologică a lui Gigi Becali are denumirea de ”Centrul de diagnostic și tratament oncologic Sfântul Ioan Botezătorul”.

Acesta îşi desfăşoară activitatea prin intermediul firmei „Imunomedica Provita SRL”, care a fost înfiinţată în 2017. Societatea comercială îl are asociat majoritar pe George Becali, în timp ce biofizicianul Virgiliu George Vlăescu este acţionar minoritar.( vezi ce fostă iubită cere executarea silită a lui Giovanni Becali)

Datele de la Ministerul de Finanțe arată că „Imunomedica Provita SRL” a fost mereu pe pierdere: 2.142.510 lei (în 2017), 4.026.042 lei (în 2018) și 7.221.326 lei (în 2019). Astfel, deficitul total este de 13.389.878 lei, adică de aproximativ 2,8 milioane de euro. La finalul lui 2019, datoriile fimei erau de 31.619.587

lei, adică aproximativ 6,5 milioane de euro. Restanțele sunt, de fapt, către Gigi Becali, care a împrumutat firma pentru achiziționare de echipamente medicale.

Citeste si: Gigi Becali, atac la Duckadam: A câștigat 300.000 euro "fără să lucreze"

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a recunoscut! ”Am fost de câteva ori la Gigi la pușcărie”! Ce i-a spus atunci când l-a vizitat pe afacerist în arest!

Citeste si: Gigi Becali, suspendat patru luni de FRF pentru declaraţii discriminatorii. Ce amendă trebuie să plătească

La clinica lui Gigi Becali cancerul se tratează și prin metode neconvenționale

În total, dacă socotim pierderile și restanțele, reiese că „Imunomedica Provita SRL” i-a provocat lui Gigi Becali o gaură financiară de aproximativ 9,3 milioane de euro. Presa a relatat că Gigi Becali și-a făcut o clinică în care tratează gratuit bolnavii de cancer inclusiv prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală, laser terapie. 

“Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Suntem la început, deși dispunem deja de un laborator de analize medicale care acoperă o gama largă și diversă de analize, în contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultimă oră și de reactivi de cea mai bună calitate", se arată pe site-ul clinicii.

Fiscul a cerut executarea silită a firmei lui Gigi Becali

În 2019, stirilekanald.ro a dezvăluit că Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali. Numele „Imunomedica Provita SRL” apare pe o listă întocmită de ANAF-Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice-Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice-Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Juridice.

Citeste si: Fiul cel mare al Luminiței Anghel, dezvăluiri de coșmar pe internet! Tânărul a dezvăluit că nu se spală de săptămâni întregi, iar motivul i-a uluit pe toți- kfetele.ro

Citeste si: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare- radioimpuls.ro

“În temeiul art. 47 alin. (4) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de Procedură Fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Sector 1 a Finanţelor Publice somează următoarele societăţi comerciale cu sediul social în Bucuresti, sector 1 să achite în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ debitele datorate bugetului general consolidat al statului conform actelor administrative emise”, se arată în anunţul ANAF. Pe numele „Imunomedica Provita SRL” a fost emisă o somaţie/titlu executoriu care este datată 2 februarie 2019. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si