Fetița s-a născut cu probleme grave de sănătate și de aici i s-au tras toate dramele ulterioare, transformate acum într-o poveste de viață fabuloasă.

Citeste si: Stăpânul adăptostului de la Prejmer și-a reactivat contul cu imaginea cățelului pe care l-a lăsat să moară!

Medicii le-au spus părinților că fetița lor are probleme grave de sănătate și are nevoie de un tratament costisitor pentru a se face bine.

Atunci, părinții au decis să o abandoneze în spital. Le-au spus doctorilor că mai au acasă șapte copii și nu pot avea grijă de ea. Au plecat și de atunci nu și-au mai văzut fiica.

Atunci, în viața fetiței a apărut Elena Dinu cea care, fără să știe atunci, avea să îi devină mamă.

Citeste si: Un bucureștean a sunat de 21.000 de ori la 112 într-un singur an! Ce amendă riscă cei care fac abuz de acest serviciu!

Elena a venit ca voluntar la spitalul Marie Curie

Elena este una dintre cele 100 de persoane care fac voluntariat la Marie Curie. "Pe ea mi-au pus-o în brate în prima mea zi de voluntariat. A fost primul copil de care m-am ocupat", povestește Elena, notează cei de la libertatea.ro

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Astea sunt cele mai tari destinatii de Ziua Indragostitilor! Vezi unde poti petrece alaturi de persoana iubita!

La început s-a speriat când a văzut-o intubată și plină de fire, dar ulterior s-a obișnuit și au devenit nedezlipite. "M-am speriat. Fetița era intubată, plină de fire. Nu era foarte prezentă. Dar, după operația la cap, s-a schimbat. Acum, o văd agățându-se de mine și recunoscându-mă.

O văd că începe să mă urmărească. A înviat. Este un alt copil, iar între noi există o relație dincolo de ce pot să descriu în cuvinte. Într-o zi am stat de la 9 dimineața până seara la 9, pentru că nu am putut s-o las. A fost o zi specială. Pur și simplu, de câte ori încercam să plec, se agăța de mine", spunea în urmă cu câteva luni Elena.

Citeste si: Noi promisiuni! Ministrul interimar al Transporturilor susține că în 2019 vor fi finalizați 180 de kilometri de autostradă

A decis să o adopte

Elena a așteptat și s-a interesat. A aflat că părinții micuței nu se răzgândesc în privința abandonului, așa că a depus actele necesare pentru a o lua la ea acasă, în plasament de urgență. Deși o botezase Alma, atunci când i-a văzut certificatul de naștere a aflat că pe fetiță o cheamă Georgiana Florentina.

Ajutată de soțul ei care lucrează în domeniul IT, Elena a decis să o crească și să plătească oricât este nevoie pentru a îi oferi Almei o viață minunată.

Citeste si: Laura Lavric a dat de urma surorii și vrea s-o oblige să-i plătească 10.000 euro! Interpreta nu vrea să-și ierte ruda de sânge după ce aceasta a jignit-o în direct

Fetița s-a născut cu probleme extrem de grave!

"Copilul a avut probleme serioase la cap, o hemoragie cerebrală. Trebuia luată în plasament de cineva care poate să investească, adică de cineva care are posibilități materiale ca să vină la doctor cu ea și să facă toate tratamentele necesare, căci vorbim de o recuperare pe termen lung", a explicat doctorul Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă Nou Născuți de la Marie Curie.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Medicul cu 8 clase nu e singurul care a activat pe fals în România! Între 2004 şi 2006, francezul Francois Pinori a operat cu laser 159 de pacienţi la o clinică din Timişoara!

A ajuns acasă la Elena

Chiar cu patru zile înainte de a împlini șase luni, Alma a ajuns acasă la Elena. Aici a găsit o cameră pregătită special pentru ea

Citeste si: Lovitură pentru Războinici! Balanța se înclină și mai mult în favoarea faimoșilor după ultima accidentare din tabăra albastră

Elena a fost cu ea deja la o evaluare neurologică și a renunțat la serviciu pentru a o putea îngriji așa cum trebuie. "Ea e prioritatea noastră numărul unu acum. Îi vom oferi îngrijirea de care are nevoie și în primul rând dragoste."

Micuța Alma va avea nevoie tot timpul de asistență, din cauza hidrocefaliei cu care s-a născut, dar Elena este dispusă să-i fie alături și să-i ofere o viață fericită, așa cum orice copil are dreptul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si