Elevii intră în vacanța de iarnă. Ei se întorc la școală cu o săptămână mai devreme

Elevii din clasele primare, gimnaziale și liceale intră în vacanța de iarnă de la finalul acestei săptămâni. Ei se vor întoarce la școală la începutul lunii ianuarie.

Author: Diana Puiu joi 23 decembrie 2021 , 08:31

Elevii și preșcolarii intră în vacanța de iarnă. Cei de gimnaziu și liceu se întorc la școală cu o săptămână mai devreme

Elevii și preșcolarii intră în vacanța de iarnă. Cei de gimnaziu și liceu se întorc la școală cu o săptămână mai devreme

[Sursa foto: google.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministerul Educației a oferit posibilitatea ca profesorii să își adapteze programul de sărbători, joi, în ultima zi școală pentru elevi. 

Elevii se întorc mai repede în bănci

Vacanța de iarnă se micșorează cu o săptămână în acest an, iar elevii și preșcolarii sunt așteptați în bănci la începutul lunii ianuarie.

Directorii școlilor au decis, după consultarea cu cadrele didactice, dacă pe 23 decembrie elevii vor participa fizic la ore sau vor organiza activități nonformale.

Citeste si: Ce a declarat Sorin Cîmpeanu după ce mai multe persoane au semnat o petiție pentru prelungirea vacanței de iarnă: „S-au înregistrat pierderi mari ce trebuie recuperate”

Ultima zi de școală, la alegerea cadrelor didactice

Ministrul Sorin Cîmpeanu a precizat că această decizie vine în ajutorul părinților de a se putea pregăti pentru sărbători.

"Am luat această decizie atât pentru a veni în întâmpinarea dorinței copiilor și părinților de a dedica această zi pregătirilor pentru Ajunul Crăciunului, cât și în spiritul descentralizării promovate în acest an de Ministerul Educației, astfel încât unitățile de învățământ să poată adapta mai eficient activitățile lor așteptărilor și nevoilor societății", a menționat acesta pe o rețea de socializare.

Citeste si: Se face sau nu școală joi, 23 decembrie? Răspunsul ministrului Educației


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si