Elon Musk șochează din nou! După ce a preluat Twitter și a dat afară mii de angajați și a adus modificări platformei, miliardarul pare că ar fi pregătit să renunțe la noua afacere, asta dacă oamenii de pe internet vor decide acest lucru.

În acest sens, Elon Musk a lansat în spațiul virtual un sondaj de opinie.

Citește și: Marea Britanie va amenda companiile tehnologice care nu elimină conținutul care încurajează automutilarea persoanelor

Rezultatele sondajului de opinie lansat de Elon Musk

După ce a devenit șef al Twitter, Elon Musk a făcut câteva schimbări. Unele decizii luate de miliardar nu au fost pe placul multor oameni, fie că este vorba despre angajați ai companiei sau internauți.

Miliardarul a concediat foarte mulți angajați ai platformei, iar acest lucru a dus la o cădere în gol a companiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Văzând reacțiile negative, dar și rezultatele deloc favorabile, Elon Musk a creat un sondaj în mediul online, acolo unde internauții au putut alege dacă merită sau nu să rămână șef al platformei.

Alături de sondajul propriu-zis, Elon Musk a venit și cu o întrebare: „Ar trebui să renunț din funcția de șef al Twitter? Voi respecta rezultatele acestui sondaj”.

Rezultatele arată că 56,7% dintre urmăritorii săi au votat pentru demisionarea miliardarului, în vreme ce 43,3% își doresc ca el să rămână la conducerea Twitter.

Elon Musk este pe cale să demisioneze de la Twitter. Miliardarul s-a lăsat în „mâinile” oamenilor de pe internet: „Voi respecta rezultatele”

Elon Musk este pe cale să demisioneze de la Twitter. Miliardarul s-a lăsat în „mâinile” oamenilor de pe internet: „Voi respecta rezultatele”

[Sursa foto: Twitter]

Citește și: El ar putea fi cel mai mare fan al lui Elon Musk! Un influencer brazilian și-a tatuat numele miliardarului pe frunte. „Te iubesc, Elon Musk”

Camere de hotel pentru angajații de la Twitter

Elon Musk susține că orașul atacă companiile pentru că oferă paturi  "angajaților obosiți". Într-un tweet, care a fost ulterior șters, Musk a postat că va lucra și va dormi în birou  "până când organizaţia va fi reparată".

De asemenea, jurnaliștii de la BBC au primit imagini cu canapele de la Twitter  folosite ca paturi. Într-o altă imagine se poate observa o sală de conferințe are un ceas deșteptător și un tablou plasat deasupra unui pat improvizat.

Totodată, Elon Musk le-a trimis luna trecută un e-mail tuturor angajaților companiei în care spunea că vor trebui să lucreze  "ore lungi la intensitate mare".

"Doar o performanță excepțională va constitui o notă de trecere",  a fost mesajul noului șef de la Twitter.

Citește și: VIDEO |Ireal! O bătrână a adus o capră ca s-o schimbe pe bitcoin, la un bancomat din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si