Laurențiu a revenit în emisiune după probleme de sănătate, iar geloziile au ieșit la suprafața după ce a invitat-o pe Bianca la dans.

Alexandru este deranjat de apropierile dintre Bianca și Laurențiu

Bianca l-a pus în topul său pe Laurențiu, fără a sta pe gânduri, lucru ce n-a fost pe placul lui Laurențiu.

Citește și: Cristina și Mihaela, noi discuții în ”Casa Iubirii”: ”Mi-a spus că ronțăi ca un șobolan”

Tensiunile cresc între Laurențiu și Alexandru, însă băieții au intervenit. Ionuț i-a reproșat lui Alexandru că a exagerat, iar Bianca se va supăra.

Bianca va avea o discuție cu Laurențiu, și-i va reproșa faptul că nu trebuia să o atingă și faptul că este foarte insistent.

Mihaela a izbucnit în lacrimi după discuția cu Cristina

”E ca și cum te-ar certa sora mai mare constant și ea se gândește că tot lasă de la ea. Cât să mai lase? Faza cu deodorantul a fost absurdă.”,  a spus Alexandru, potrivit kanald.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mihaela i-a spus Cristinei că ronțăie ca un șobolan.

Citește și: Noi momente tensionate în cuplul Radu-Cristina. Laurențiu a reușit să o facă să zâmbească pe concurentă

”Am zis că așa face șoricelul. Pentru că așa te alintă susținătorii. Așa au scris la mine, pentru că și în emisiune te văd tot timpul mâncând. Tu când vezi ceva, rămâi în filmul ală și nu te mai scoate nimeni.”, 

a spus Mihaela.

Noi momente tensionate în cuplul Radu-Cristina

După ce au lămurit situația cu întrebările, ce n-a fost deloc pe placul lui Radu, cei doi au un nou conflict.

Cristina ar fi adăugat puțin volum buzelor sale, lucru ce n-a fost apreciat de Radu, însă Cristina și-a schimbat starea în momentul în care Laurențiu a complimentat-o.

Citește și: Bianca Comănici a impresionat-o pe Andreea Mantea! Prezentatoarea „Culisele Iubirii” i-a făcut un cadou inedit: „O iubesc! E un om de nota 1000”

Fetele au remarcat acest lucru și i-au spus lui Radu că aceasta este foarte zâmbăreață după remarca făcută de Laurențiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si