Fiul Ilenei Ciuculete a luat-o razna! Acordeonistul Mugurel Sfetcu cere judecarea și expulzarea lui Raed Arafat, pe care îl consideră vinovat pentru decesele cauzate de coronavirus!

Mugurel Sfetcu crede că pandemia de coronavirus este o manipulare mondială și că Raed Arafat este cel care a propagat în România teama și ideea vaccinării obligatorii.

Author: Matei Vaihan joi 03 septembrie 2020 , 16:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ileana Ciuculete, cântăreața de muzică de petrecere care a decedat în martie 2017, a avut doi fii, pe Mugurel și Cristi Sfetcu, din prima căsnicie, cu Valeriu Sfetcu, și el artist popular.

Și băieții au călcat pe urmele părinților, Mugurel fiind acordeonist, iar Cristi solist vocal. În timpul liber, Mugurel Sfetcu își dă cu părerea pe facebook despre pandemia de coronavirus.

Raed Arafat
Raed Arafat poartă mască de protecție la întâlnirile oficiale

Recent, el a distribuit un mesaj violent la adresa lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, unul din cei responsabili cu măsurile anti-COVID: “Nu există nici o dovadă a existenței virusului ce nou, dar ei vor vaccinare, să bage virusul în noi. Cerem judecarea și expulzarea acestui mason trădător, vinovat de multe decese Colectiv și Covid”.

Citeste si: Fiica stewardesă a lui Cornel Galeș a pierdut definitiv lupta pentru moștenire cu fiii Ilenei Ciuculete! Vezi motivul incredibil pentru care Claudia a fost învinsă la Tribunal! EXCLUSIV

Citeste si: Mesajul halucinant al fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeş: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Citeste si: Probleme mari pentru băieții Ilenei Ciuculete! Mugurel își caută de lucru: ”Sunt liber de contract”

Mugurel Sfetcu nu e de acord cu purtarea măștilor de protecție

Acum câteva luni, la începutul pandemiei, Mugurel Sfetcu, care s-a bătut pentru averea mamei sale, le-a transmis amicilor săi că nu e de acord cu purtarea măștilor de  protecție, distribuind un mesaj care circula pe internet:  „Purtarea măștilor afectează cu adevărat plămânii, nima și creierul. Dar asta nu se scrie în presa românească.”

 „Manipulare organizată, pandemie inexistentă. Treziți-vă”, era titlul materialului distribuit de Mugurel Sfetcu.  „ Nu mai funcționează creierul, conduce televizorul, cam ăsta este adevărul în zilele noastre. Oamenii superficiali sau fără nicio cultură cred TOT, absolut TOT ce se spune la televizor şi se grăbesc să-i urmeze „sfatul“. Ultima manipulare mizerabilă este cea a unei PANDEMII INEXISTENTE!”,  se scrie în material.

Raed Arafat
Raed Arafat a fost atatact pe paginile de socializare

Fiul Ilenei Ciuculete crede că sunt probleme mai grave decât pandemia

“Motivul manipulării este, pe lângă motive economice, sustragerea atenƫiei populaƫiei de la probleme cu adevarat grave pe care le trăim. Şi funcƫionează, până acum! De anul trecut a „prezis“ mass-media și o criză financiară globală, deci este de așteptat… ce?”, a mai notat autorul articolului cu care Mugurel Sfetcu este de acord.

„Din cauza naivității, dezinformării, prostiei, comodității, laşităƫii multora a ajuns ƫara noastră, unde a ajuns, pentru că oamenii se lasă conduși și manevrați de televizor și NU de propriul creier.”, se mai arată în articolul apreciat de Mugurel Sfetcu.

Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete, alături de Cornel Galeș și de fiii ei

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si