Florin Cîțu, anunț important despre legea salarizării

Premierul Florin Cîţu a făcut mai multe precizări cu privire la o nouă lege a salarizării. Astfel, premierul a afirmat că este necesar ca în scurt timp să avem o lege a salarizării, cerând ministerelor să vină cu propuneri asupra acestui act normativ inițiat de Ministerul Muncii.

Author: Alina Raducu miercuri 07 aprilie 2021 , 18:17

Florin Cîțu, anunț important despre legea salarizării
Florin Cîțu, anunț important despre legea salarizării[Sursa foto: Facebook ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ce spune Premierul Cîțu despre legea salarizării?

Florin Cîțu susține că nu crede că în noua lege a salarizării care va fi gestionată de Ministerul Muncii, vor mai exista sporuri sau prin excepție vor fi posibile doar pentru cazuri foarte speciale.

Astfel, acestea le-a solicitat anumitor ministere să vină cu avize pentru memorandumul Ministerului Muncii.

„În şedinţa de Guvern de astăzi am cerut ministerelor avizatoare să vină cu puncte de vedere pe memorandumul Ministerului Muncii referitor la legea salarizării. Trebuie să venim cât mai repede cu o lege a salarizării. Mi-am exprimat public opinia, voi vedea cu ce formă va veni Ministerul Muncii în final după ce va discuta cu ministerele respective, dar, aşa cum am mai anunţat, nu cred că în această formă vom mai vedea sporuri sau dacă vor exista sporuri, acestea vor fi doar pentru o foarte, foarte mică categorie, cazuri foarte speciale.

Dar astăzi am spus ministerelor să vină cu avize, pentru ca săptămâna viitoare să aprobăm acest memorandum”, a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă.

P remierul a mai precizat că nouă ministere, nu au transmis fişele cu măsuri pentru a putea fi evaluate, astfel le vor aduce până săptămâna viitoare.

"În acelaşi timp, am spus ministerelor, mai sunt nouă ministere care nu au transmis fişele cu măsuri pentru a putea fi evaluate şi acestea vor veni săptămâna viitoare", a mai adăugat Premierul.

Citeste si: Agenţia Europeană pentru Medicamente a găsit o posibilă legătură între vaccinul AstraZeneca și probleme rare de coagulare a sângelui


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si