Florin Cîţu a fost întrebat   luni dacă va reveni Guvernul asupra deciziei de a nu se putea intra în restaurante şi cinematografe cu test negativ la COVID-19. Politicianul a mărturisit că Parlamentul are în intenţie să facă o modificare legislativă în acest sens, una care să permită accesul cu test negativ, o variantă cu care el este acord şi pe care o va susţine.

Citeste si: Premierul Florin Cîțu: „Vrem să menţinem în continuare prezenţa fizică în şcoli. Ne gândim la introducerea testelor cu salivă”

Cîțu a adăugat că Parlamentul se poate mobiliza şi adopta foarte rapid astfel de modificări la lege, cum a fost şi în cazul Legii consumatorului vulnerabil.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Cîţu: „Valul patru este al celor care nu se vaccinează”

Ce a anunțat premierul României- Florin Cîțu

„Acea propunere a venit de la specialişti. Este o propunere pe care au susţinut-o în unanimitate specialiştii. Am vorbit cu fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru. Se pare că există voinţă în Parlament pentru a modifica în acest sens – să se permită şi cu testare.

Eu sunt de acord. O voi susţine, dacă în Parlament va fi modificată şi se va introduce şi testarea. Se poate modifica. Au găsit şi o altă variantă. Veţi vedea că putem să o facem şi în Parlamentul României”, a declarat Florin Cîţu, întrebat luni dacă va reveni asupra deciziei privind accesul în cinematografe şi restaurante persoanelor care prezintă test negativ COVID.

Citeste si: Florin Cîțu a făcut un anunț important referitor la valul 4 al pandemiei de coronavirus: ”Avem un plan pentru a transforma mai multe spitale, şi în special în Bucureşti în spitale 100% COVID”

florin cîțu despre test negativ covid la intrarea în restaurant

Premierul Florin Cîțu.

[Sursa foto: Facebook]

Oficialul a fost întrebat dacă nu este mai rapidă o hotărâre de Guvern în acest sens şi nu o modificare în Parlament. El a replicat: „Parlamentul sunt sigur că atunci când vrea poate să facă lucrurile foarte rapid. Doar am stricat de câteva ori şi, până la urmă, s-a mobilizat şi au trecut şi legea consumatorului vulnerabil. Şi acum sunt sigur că o vor face. Dacă nu o fac ei, bineînţeles că o vom face noi, dar cred că e bine să o facă şi parlamentarii”.

Citeste si: Ce spune Florin Cîțu despre introducerea stării de urgență în România? "Pare bizar pentru șase milioane de persoane vaccinate"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si