Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu ar trebui să existe discuţii cu privire la un al patrulea val al pandemiei de COVID-19. El spune că în România avem toate dozele necesare pentru a se vaccina toată lumea şi să evităm acest al patrulea val.

Citeste si: Noua tulpină Delta a coronavirusului. Ar putea aduce probleme în toamnă

Ce a anunțat premierul României Florin Cîțu

„Tot aud discuţii despre valul patru al pandemiei. Nu ar trebui să avem aceste discuţii. În România avem toate dozele necesare ca să se vaccineze toată lumea. Nu e obligatoriu, dar avem dozele de vaccin. Ne vaccinăm, nu mai avem val patru. Acest val patru există doar dacă nu vrem să ne vaccinăm. Vreau să lăsăm în spate pandemia”, a declarat Florin Cîţu, joi la Alba Iulia.

Citeste si: Veste îngrijorătoare despre varianta indiană Delta a noului coronavirus

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

florin cîțu valul patru al pandemiei coronavirus
Declarații - Florin Cîțu.[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

Citeste si: ”Ne putem aştepta la un val patru mai intens”. Ministrul Sănătăţii, avertisment pentru cei care NU se vaccinează

În data de 10 iunie 2021, Ioana Mihăilă a afirmat că dacă nu ne vom vaccina ne putem aștepta la un val patru mai intens. Întrebată cum vede reluarea cursurilor din toamnă, ministrul Sănătăţii a afirmat: „Voi susţine ca, la interior, dacă distanţa nu se poate respecta, copiii să rămână cu mască, cel puţin cei care nu sunt vaccinaţi”.

Citeste si: Vești proaste pentru români. Ministrul Sănătății a făcut anunțul! Ce se intampla cu cei NEVACCINATI

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, apel către populație:”Nu vom putea evita valul patru al pandemiei!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si