Imagini groaznice filmate la sectia de Pediatrie a Spitalului din Deva. Un sobolan se plimba nestingherit prin curtea spitalului

Un sobolan a fost filmat in curtea sectiei de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva, reprezentantii spitalului si cei ai Consiliului Judetean Hunedoara sustinand insa ca aceasta a venit din alta parte intrucat deratizarile se realizeaza regulat.

A.L., joi 29 iunie 2017 , 16:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un barbat ce a ajuns cu fiul sau la spital a urcat pe o retea de socializare o filmare cu un sobolan care se plimba prin curtea sectiei de Pediatrie.

Imaginile surprinse de parintele ajuns la spital cu fiul sau arata un sobolan mare ce se plimba nestingherit prin curtea sectiei destinata copiilor. Asta desi la cativa metri erau copii, dar si adulti.

Rozatoarele sunt purtatoare de boli, dupa cum recunosc si cei din conducerea spitalului judetean, scrie gddhd.
Administratorul spitalului sustine ca e posibil ca sobolanul sa fii ajuns in curtea sectiei de Pediatrie de la blocurile din vecinatate, unde au avut loc deratizari, afirmand ca la unitatea medicala nu au fost astfel de cazuri.

Dupa aparitia inregistrarii pe o retea de socializare, reprezentantii Consiliului Judetean, institutia care administreaza spitalul, spun ca au cerut imediat firmei de deratizare masuri suplimentare.
Parintii copiilor internati la pediatrie spun ca nu au vazut pana acum rozatoare in curte.

Pediatria Spitalului Judetean Deva functioneaza intr-o cladire de patrimoniu. Aceasta ar trebui sa fie mutata in noul corp al spitalului judetean, inaugurat in toamna anului trecut.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si