Crimă fără precedent în Germania, acolo unde o fetiță de doar 12 ani a fost ucisă cu bestialitate de 2 dintre prietenele ei, într-o pădure. 

Noi detalii au ieșit la iveală despre acest caz care a șocat o țară întreagă. 

Citește și: O mamă celebră pe Tiktok și-a filmat soțul cum îi „pedepsește” copilul. Femeia a izbucnit în plâns după ce autoritățile i-au luat băiatul

Ce făceau criminalele fetei la doar o zi după fapta oribilă

Fetele responsabile de crima oribilă dintr-o pădure din Germania se întâmplă să fie chiar prietenele victimei!

A doua zi după ce au ucis-o fără milă pe fetița de 12 ani și i-au abandonat trupul în pădure, cele două adolescente s-au filmat dansând fericite pe Tiktok.

Citește și: Femeia care și-a filmat fiul vitreg în timp ce își dădea ultima suflare pe podea va petrece ani grei în spatele gratiilor: „Să nu mai lași copiii din nou cu mine”

În plus, criminalele au făcut și un filmuleț prin care cereau ajutor ca să își găsească victima.

Au dansat de fericire după ce și-au ucis cu sălbăticie prietena

Copila de numai 12 ani a fost găsită moartă într-o pădure din Freudenberg, după o mobilizare masivă a poliției. Se pare că fata fusese înjunghiată de peste 30 de ori. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Șocant! Mai mulți agresori sexuali și-au reluat faptele și după ce au ieșit din închisoare

Un jurnalist german a descoperit „celebrele” clipuri de pe Tiktok, în care se vede cum fetițele dansează de bucurie după ce au comis crima oribilă. Potrivit acestuia, clipul in care fetițele dansau a fost postat în ziua în care victima lor a fost găsită.

„Nu-mi vine să cred că postezi un videoclip dansând a doua zi după crimă”, a comentat cineva.

Citește și: O femeie va petrece ani buni în spatele gratiilor după ce a furat de la o organizație caritabilă. A cheltuit toți banii pe haine și vacanțe de lux

„Când scaunul tău din sala de clasă a fost gol în această dimineață, știam cu toții ce s-a întâmplat”, „Cum ai putut face asta?”, au fost alte mesaje postate.

Detalii din filmul crimei

Luise, fata care a dispărut din casa unui prieten din Freudenberg, s-ar fi plâns unui adult despre faptul că cele două colege ale ei o hărțuiesc de luni bune, potrivit ziarului Bild.

Citește și: Românca care și-a vândut copila într-un cinema și-a făcut un adevărat „palat”. „Se tot ducea la bătrânul ăla de 5, 6 ani”

Cele două fete, care au fost zărite de o vecină în timp ce mergeau în pădure cu Luise,

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„În cele din urmă au recunoscut crima”, a declarat Florian Locker, șeful departamentului de omucideri al poliției din Koblenz. Conform legislației germane, copiii sub 14 ani sunt sub vârsta de răspundere penală. Anchetatorii nu au găsit încă „cuțitul” folosit pentru a comite crima.

Citește și: VIDEO- „Nu te grăbi, mi-e frică!” Povestea tragică a două fete care au murit împreună, după ce mașina în care se aflau alături de iubiții lor a intrat într-un copac

După înjunghiere, fetele s-au întors la casa adolescentei de 13 ani.

Locuitorii din Freudenberg, Renania de Nord-Westfalia, au depus flori și au așezat lumânări lângă zona împădurită în care a fost găsit trupul Luisei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si