Inspectoratul școlar din Capitală a făcut anunțul așteptat de toți elevii. Câte zile se face școală online

Elevii din școlile din Capitală, acolo unde vor fi amenajate secţii de votare pentru desfăşurarea alegerilor locale, vor face cursurile online în zilele de joi, vineri, luni şi marţi.

Author: Razvan Ilie miercuri 23 septembrie 2020 , 11:09

elevi
Patru zile de școală online în București
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anunțul a fost făcut de inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marina Manea.

Vor fi patru zile de școală online: joi, vineri, luni și marți.

"Cursurile se vor face online. Cursurile se suspendă fizic, însă activitatea se mută în mediul online, orele fiind ţinute de cadrele didactice de acasă după programul unităţii de învăţământ", a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Marina Manea.

Citeste si: Cântăreţ mort din cauza Covid-19. Decesul fulgerător i-a șocat pe fani

Scenariu Roșu în mai multe unități de învățământ

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis, în şedinţa extraordinară de vineri, Scenariul Roşu de organizare şi desfăşurare a cursurilor în 8 unităţi de învăţământ din Municipiului Bucureşti.

Citeste si: O femeie şi doi copii au murit în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul unde locuiau

Tot vineri, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat suspendarea cursurilor în zilele de 24, 25, 28 şi 29 septembrie, pentru unităţile de învăţământ din Capitală ce găzduiesc secţii de votare.

"Ţinând cont de situaţia specială în care se desfăşoară alegerile locale din anul 2020, cât şi prevederile din Legea nr. 55/2020 privind măsurile stabilite pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat suspendarea cursurilor în zilele de 24.09.2020, 25.09.2020, 26.09.2020 respectiv, 28.09.2020, 29.09.2020, pentru unităţile de învăţământ din municipiului Bucureşti ce găzduiesc secţii de votare", preciza Prefectura Bucureşti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si