Instructorul de fitness și-a văzut soția în timp ce îl înșela cu un om de pe stradă. Întâmplarea a avut loc  în Brazila, iar întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Citeste si: Câți copii au murit de COVID în România până acum

Antrenorul s-a enervat cumplit când și-a văzut soția în mașina alături de un om de pe stradă.

În imaginile care au fost surprinse de camera de supraveghere se observă cum bărbatul se îndreaptă spre maşina parcată şi se uită în interiorul acesteia, unde îi observă pe ce doi îndrăgostiţi. El s-a înfuriat și a dat cu pumnii în parbrizul autoturismului. La un moment dat a deschis portiera şi a urcat în maşină pentru a-l lovi pe bărbatul care întreţinea relaţii intime cu soţia lui.

Citeste si: Propunere OMS: Viteza maximă admisă în orașe să nu depășească 30 de km/h

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Femeia a încercat să se scuze și să găsească un motiv plauzibil. Ea a „primit un semn de la Dumnezeu” pentru a-l ajuta pe omul străzii. Aceasta obișnuia să meargă la biserică.

Antrenorul l-a bătut pe amant până l-a băgat în spital

Imaginile surprinse arată cum brazilianul l-a bătut pe bărbatul fără adăpost, care este apoi văzut coborând din vehicul. Omul străzii a fost dus la spital cu vânătăi. Poliția continuă să investigheze cazul.

Citeste si: Povestea tristă a unei cosmeticiene din Brazilia poreclită "Pinnochio" după cele 8 operații la nas. Cum arată acum

Înainte de acest incident, femeia a mers împreună cu mama ei pentru a-i ajuta pe oamenii străzii. Apoi, pe drum cele două brazilience s-au separat. Femeia nu i-a răspuns la telefon soțului ei, așa că bărbatul s-a îngrijorat și a plecat să o caute. Antrenorul a găsit mai târziu mașina în faţa unei școli, iar după ce s-a apropiat de vehicul, a dat peste scena uluitoare.

A dat buzna peste ei și i-a aplicat o bătaie zdravănă individului de pe stradă. Omul a ajuns la spital, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Citeste si: Twitter a împlinit 16 ani. Cine sunt celebritățile cu cei mai mulți followeri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si