Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani să îi trimită pe cei trei fii ai săi la studii în Elveţia: „Sunt taxele mult mai mici”

Într-un interviu, Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani să îşi ţină băieţii la studii în străinătate.

Matei Vaihan, duminică 28 aprilie 2019 , 08:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În sfârşit, Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani pentru studiile celor trei băieţi ai săi, Andrei Matei şi Ştefan. Actorul, care este şi director la Teatrul Naţional Bucureşti, a fost întrebat, de un reporter de la Formula AS, ce părere are despre implicarea în politică a lui Andrei, fiul său cel mare, consilier la USR. “Nu aş vrea să comentez prea mult pe tema asta. El este un bărbat de 42 de ani, are o experienţă profesională extrem de importantă. A făcut o carieră fulminantă. Are mai bine de 20 de ani de când lucrează în domeniul consultingului financiar la cele mai mari firme din lume. A stat 14 ani la cea mai mare din lume, la McKinsey, apoi la Boston Consulting Group, iar acum are firma lui. Este pe picioarele lui. Are viziunea lui asupra lumii”, a spus Caramitru.

Citeste si: Fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi cu 3 milioane de euro! Andrei a lucrat pe un salariu de peste 500.000 de dolari pe an!

Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani: "Sora mea trăieşte la Geneva"  

„Avea toate condiţiile să nu se mai întoarcă niciodată în România, era curtat de firme de top din domeniul lui, dar a decis, ca şi ceilalţi doi băieţi ai mei, că e mai bine să se întoarcă în ţară. Toţi cei trei băieţi ai mei au studiat la Geneva. Aici trebuie să fac o precizare. Acum, de când a intrat el în politică, încep să fiu şi eu atacat pe teme noi. Printre ele întrebarea: „De unde am avut bani să îmi trimit copiii la studii în străinătate?” Celor care au aceste curiozităţi le spun că: una la mână, la Universitatea din Geneva sunt taxele mult mai mici decât la alte universităţi din străinătate, doi la mână, sora mea trăieşte la Geneva de 40 şi ceva de ani, a avut la dispoziţie în casa ei o cameră în care i-a găzduit pe fiecare la vremea lui, între ei fiind diferenţe de 6-7 ani.”, a continuat Ion Caramitru. (vezi motivul pentru care fiul lui Caramitru a renunţat la salariul de 500.000 de dolari)

Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani: "Fiecare a beneficiat ca student de casă şi masă de la sora mea" 

Până la urmă, Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani. “Aşa că fiecare a beneficiat ca student de casă şi masă de la sora mea, iar eu am plătit taxele. Iar trei la mână, ei toţi au învăţat foarte bine aşa că au luat şi burse. Au fost studenţi de prim rang. Al doilea fiu al meu a făcut tot la Universitatea din Geneva studii de drept comercial internaţional, iar cel mic a studiat la cea mai bună şcoală de inginerie de sunet care există în Europa la ora asta şi acum este inginer de sunet la Televiziunea Română. S-au întors toţi trei în ţară. Au toate drepturile, ca orice cetăţeni ai unei ţări europene, să aibă opinii politice. Cu fiul meu Andrei mai discut din când în când politică, dar nu pot să îi impun eu nimic. Este bărbat în toată firea”, a încheiat Caramitru.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si