Salariile vedetelor sunt secrete, dar mai mereu a existat câte o persoană, de multe ori chiar un coleg sau un apropiat care să vorbească despre cât de mult sau de puțin câștigă  o persoană publică.

Uneori, cifrele pot să fie reale, alteori, sumele aruncate sunt colosale. Despre Teo Trandafir, la un moment dat, Șerban Huidu a spus că în cele 4 luni cât a fost colega lui la Prima Tv, aceasta ar fi câștigat circa 4 milioane de euro.

Suma a șocat-o chiar și atunci pe Teo Trandafir, iar acum în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a explicat de ce acea cifră este neverosimilă.

Teo Trandafir si Denise Rifai
Teo Trandafir, invitata la emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”[Sursa foto: Kanal D]

De altfel, Teo Trandafir a răspuns și la întrebarea cât de bogată este de fapt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Legatura surprinzatoare dintre Teo Trandafir si Meryl Streep

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine de exemplu, Kanal D mă plătește cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine.

Câti bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.red Șerban Huidu) la acel moment.

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți ”servești” televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice.

Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!”, a spus Teo Trandafir.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citeste si: Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

Teo Trandafir, cat de bogata e ”Eu bani am facut”

În ceea ce privește câștigurile sale reale din munca în tv, Teo Trandafir spune că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori, dar asta nu înseamnă că nu a avut venituri mari.

”Cât am câștigat eu, nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat.

Pierzi, câștigi, tot negustor ye numești. Eu bani am făcut, și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română de la Universitatea București, da sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a răspuns Teo Trandafir la întrebarea cât de bogată e, la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si