Salariile vedetelor sunt secrete, dar mai mereu a existat câte o persoană, de multe ori chiar un coleg sau un apropiat care să vorbească despre cât de mult sau de puțin câștigă  o persoană publică.

Uneori, cifrele pot să fie reale, alteori, sumele aruncate sunt colosale. Despre Teo Trandafir, la un moment dat, Șerban Huidu a spus că în cele 4 luni cât a fost colega lui la Prima Tv, aceasta ar fi câștigat circa 4 milioane de euro.

Suma a șocat-o chiar și atunci pe Teo Trandafir, iar acum în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a explicat de ce acea cifră este neverosimilă.

Teo Trandafir si Denise Rifai
Teo Trandafir, invitata la emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”[Sursa foto: Kanal D]

De altfel, Teo Trandafir a răspuns și la întrebarea cât de bogată este de fapt.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Citeste si: Legatura surprinzatoare dintre Teo Trandafir si Meryl Streep

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine de exemplu, Kanal D mă plătește cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine.

Câti bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.red Șerban Huidu) la acel moment.

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți ”servești” televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice.

Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!”, a spus Teo Trandafir.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

Citeste si: Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

Teo Trandafir, cat de bogata e ”Eu bani am facut”

În ceea ce privește câștigurile sale reale din munca în tv, Teo Trandafir spune că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori, dar asta nu înseamnă că nu a avut venituri mari.

”Cât am câștigat eu, nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor ye numești. Eu bani am făcut, și voi putea să fac în continuare.

Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu. Depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română de la Universitatea București, da sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a răspuns Teo Trandafir la întrebarea cât de bogată e, la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si